Şimdi Ara

Aöf Sınavsız Lisans Tamamlama KALDIRILDI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben 4 yıllık örgün lisans okuyorum ünide.ama seneye aöf lisansa geçip örgünü sildirmeyi düşünüyorum bu koşuldamı kalktı acaba.yani her 4 yıllık okuyan aöf 4 yıllığa girebilme koşuluna ne oldu
  • bende lisans tamamlamış biri olarak çok şanslıyım.2012 de başlayıp 2014 te bitmişti ki tamda son senesiymiş demek ki.hem hacettepe hem anadolu çift diplomam var.Bu mutluluğu bir bilseniz.Ama iş bulmaya gelince o diplomaları sabah kahvaltısında yediriyolar adama aldıkta noldu iş fırsatı yok.Çift diplomanın keyfini ve rahatını alan tabi bilir.En güzel yanıda arkadaşlar diplomada aöf yazmıyor işletme fakültesi diye yazıyordu 2015'e kadar bilginiz olsun.Dgs geldi sanırım çan sistemide kalkmış öyle diyorlar inş alamayanlar içinde sistem yine değişir de 1 seferlik bari aradaki boşluğu isteyen onca insanla doldururlar.olması imkansız ama insan bir umut bekler.

Şimdi yüksek lisansa başvurmayı düşünüyorum inşallah.Diploma notu 2.5 üzeri olanlar başvuruyomuş ya bakalım benim ki 2.62 idi başvuracakmıyım olursa inş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.