Şimdi Ara

Aöf Sınavsız Lisans Tamamlama KALDIRILDI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar forumlarda dönmeye başlamış arayan arkadaşlara kalktığını söylemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 30 Eylül 2015; 12:36:53 >

• Sabah aradım kaldırıldığını söylediler mağdurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben seneye giricektim ama dgs yolu gözüktü herhalde
  • aynen bende mağdurum daha 1 senem var ama sırf lisans tamamlama için yazılmıştım
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    şanslı jenerasyon olarak mutluyum lisans tamamladım sağol anadolu aöf. anadolu aöf bu işin kaymağını çok yedi. elektirik mezunu adam plastik mezunu adam anadolu aöf den sınavsız lisans tamamlıyordu.işletme ve iktisat mezunu jenerasyon sayısı enaz 2 milyon kişiyiz malesef.
    bunca insan işletme mezunu olması talep ve arz acığı yarattı.
  • Nasil yani simdi iki yillik unv bitiren acikdan tamamlayamayacak mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: evandevan

şanslı jenerasyon olarak mutluyum lisans tamamladım sağol anadolu aöf. anadolu aöf bu işin kaymağını çok yedi. elektirik mezunu adam plastik mezunu adam anadolu aöf den sınavsız lisans tamamlıyordu.işletme ve iktisat mezunu jenerasyon sayısı enaz 2 milyon kişiyiz malesef.
    bunca insan işletme mezunu olması talep ve arz acığı yarattı.

sınavsız geçiş aöften bayağı bir yılmaya neden oluyordu çünkü herkes nasıl olsa atmazlar diye 29 yaşına kadar kastırıyordu.
    sonra sonuç kabak aöfün oluyordu...
    dgs ile alması bu talebi bir nebzede olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aS_shaBi

Nasil yani simdi iki yillik unv bitiren acikdan tamamlayamayacak mi ?

Dgs şartı var hocam artık, sanırım ygs deki gibi barajı geçen aöf bölümlerini tercihde bulunabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: aS_shaBi

Nasil yani simdi iki yillik unv bitiren acikdan tamamlayamayacak mi ?

Dgs şartı var hocam artık, sanırım ygs deki gibi barajı geçen aöf bölümlerini tercihde bulunabilecek.

Bu sene icin mi gecerli bu hocam ?

• aS_shaBi A kullanıcısına yanıt
    Bu sene için geçerli olmayacak.
    http://www.onedayaof.com/Son_dakida_aof_duyurulari_haberleri_bilgi.asp?id=3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

Hocam peki biz sosyoloji 4 yıllık bölümden önlisans diploması alan öğrenciler bu yıl kayıt olabilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: West!

quote:

Hocam peki biz sosyoloji 4 yıllık bölümden önlisans diploması alan öğrenciler bu yıl kayıt olabilecek mi?

Burdan bir inceleyin hocam:
    https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/nasil-ogrenci-olabilirim/dikey-gecis

• quote:

Sabah aradım kaldırıldığını söylediler mağdurum...

http://forum.donanimhaber.com/m_109821794/tm.htm

hocam şurada açtığım konudan mı bahsediliyor burada yardımcı olur musunuz ?
  • West! kullanıcısına yanıt
    Bu yıl kayıt olabilirsiniz. Seneye DGS şart.
  • quote:

hocam ben bu sene halkla iliş. MYO kazandım faydalanamayacak mıyım yani ?
    e bunu düşünüp MYO kayıt olanlar ne olacak bu çok saçma değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod17

İnşallah dediğiniz gibidir. Uzun süredir büroyu aramadım yarın arayıp sorayım ne diyecekler bakalım. Sırf iş için önlisans diploması aldım böyle olacağını bilseydim işsiz kalır kaydımı sildirmez yine devam ederdim. Bu yıl kayıt olamazsam hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
  • Dikey Geçiş
    Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 5.yarıyılına buradan başvuru yapabilir.

Başvuru ve kayıt tarihi: 28 Eylül - 9 Ekim 2015

İkinci Üniversite
    Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans/önlisans programlarından herhangi birine İkinci Üniversite kapsamında buradan başvuru yapılabilir.

Başvuru ve kayıt tarihi: 9 - 22 Eylül 2015

İkinci Üniversite başvuru koşulları aşağıdadır

* Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi’nin açıköğretim sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin önlisans veya lisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler. Kayıt yaptırabileceğiniz programları görmek için tıklayınız.

* Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi’nin açıköğretim sistemine göre eğitim- öğretim yapan Açıköğretim Fakültesi’nin önlisans programlarından herhangi birini tercih edebilirler.Ancak lisans programlarını tercih edemezler. Kayıt yaptırabileceğiniz programları görmek için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardent_boy -- 9 Eylül 2015; 22:40:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kod17

İnşallah dediğiniz gibidir. Uzun süredir büroyu aramadım yarın arayıp sorayım ne diyecekler bakalım. Sırf iş için önlisans diploması aldım böyle olacağını bilseydim işsiz kalır kaydımı sildirmez yine devam ederdim. Bu yıl kayıt olamazsam hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

Kesin bir bilgi var mı hocam?Lisans okurken,önlisans diploması alan,lisans'a devam edebiliyor mu?

• Hocam bütün mağdur arkadaşlarımız facebook üzerinden lisans tamamlama mağdurları adı altında toplandık. Birkaç arkadaşımız yönetmeliğin durdurulması için başvuru yaptı ama fayda etmeyeceğinden dolayı yönetici bir arkadaşımız dava açmaya karar verdi. Bizde maddi manevi anlamda destek olacağız. Ayrıca bir arkadaşımızda şöyle birşey paylaştı;

Merhaba arkadaşlar; yoğunluktan dolayı pek yazamıyorum ama takip ediyorum An itibari ile Akp ist mv Harun Karaca Beyin Kendiside Bizzat Eğitimci Olan Danışmanı dönüş yaptı. Aynen aktarıyorum; Yök Daire Başkanı ile bizzat görüştüm gerekçeleri şu: Lisans olarak kayıt yapıp önlisans diploması alıp KPSS ye girerek önlisans öğrencilerin hakkını gasp edip memur olanlar var. Memur olduktan sonra lisans tamamlayanlar olduğundan bunu yaptık diyor Yök. Danışmanda bunu neden örgün ünv yapmıyorsunuz demiş.
    Sonuç olarak Danışman şunu söyledi;
    Birinizin dava açması bu durumda kazanmanız anlamı taşıyor. Hukuka düşeceğinden emsal teşkil edecektir. Bu hukuki olarak hakkın geriverileceği demektir. Bizde bunu seçim sonrası Milli Eğitime Taşıyıp Hakkın Geri Verilmesini Sağlarız. Kimsenin Eğitim Hakkı Engellenemez Dedi.

BÜTÜN MAĞDUR ARKADAŞLARIMZI FACE SAYFASINA BEKLİYORUZ;

Face sayfası:https://www.facebook.com/groups/888534811240526/

• Hocam bütün mağdur arkadaşlarımız facebook üzerinden lisans tamamlama mağdurları adı altında toplandık. Birkaç arkadaşımız yönetmeliğin durdurulması için başvuru yaptı ama fayda etmeyeceğinden dolayı yönetici bir arkadaşımız dava açmaya karar verdi. Bizde maddi manevi anlamda destek olacağız. Ayrıca bir arkadaşımızda şöyle birşey paylaştı;

Merhaba arkadaşlar; yoğunluktan dolayı pek yazamıyorum ama takip ediyorum An itibari ile Akp ist mv Harun Karaca Beyin Kendiside Bizzat Eğitimci Olan Danışmanı dönüş yaptı. Aynen aktarıyorum; Yök Daire Başkanı ile bizzat görüştüm gerekçeleri şu: Lisans olarak kayıt yapıp önlisans diploması alıp KPSS ye girerek önlisans öğrencilerin hakkını gasp edip memur olanlar var. Memur olduktan sonra lisans tamamlayanlar olduğundan bunu yaptık diyor Yök. Danışmanda bunu neden örgün ünv yapmıyorsunuz demiş.
    Sonuç olarak Danışman şunu söyledi;
    Birinizin dava açması bu durumda kazanmanız anlamı taşıyor. Hukuka düşeceğinden emsal teşkil edecektir. Bu hukuki olarak hakkın geriverileceği demektir. Bizde bunu seçim sonrası Milli Eğitime Taşıyıp Hakkın Geri Verilmesini Sağlarız. Kimsenin Eğitim Hakkı Engellenemez Dedi.

BÜTÜN MAĞDUR ARKADAŞLARIMZI FACE SAYFASINA BEKLİYORUZ;

Face sayfası:https://www.facebook.com/groups/888534811240526/

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.