Şimdi Ara

Aöf Sınavsız Lisans Tamamlama KALDIRILDI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
3
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bütün mağdur arkadaşlarımız facebook üzerinden lisans tamamlama mağdurları adı altında toplandık. Birkaç arkadaşımız yönetmeliğin durdurulması için başvuru yaptı ama fayda etmeyeceğinden dolayı yönetici bir arkadaşımız dava açmaya karar verdi. Bizde maddi manevi anlamda destek olacağız. Ayrıca bir arkadaşımızda şöyle birşey paylaştı;

Merhaba arkadaşlar; yoğunluktan dolayı pek yazamıyorum ama takip ediyorum An itibari ile Akp ist mv Harun Karaca Beyin Kendiside Bizzat Eğitimci Olan Danışmanı dönüş yaptı. Aynen aktarıyorum; Yök Daire Başkanı ile bizzat görüştüm gerekçeleri şu: Lisans olarak kayıt yapıp önlisans diploması alıp KPSS ye girerek önlisans öğrencilerin hakkını gasp edip memur olanlar var. Memur olduktan sonra lisans tamamlayanlar olduğundan bunu yaptık diyor Yök. Danışmanda bunu neden örgün ünv yapmıyorsunuz demiş.
    Sonuç olarak Danışman şunu söyledi;
    Birinizin dava açması bu durumda kazanmanız anlamı taşıyor. Hukuka düşeceğinden emsal teşkil edecektir. Bu hukuki olarak hakkın geriverileceği demektir. Bizde bunu seçim sonrası Milli Eğitime Taşıyıp Hakkın Geri Verilmesini Sağlarız. Kimsenin Eğitim Hakkı Engellenemez Dedi.

BÜTÜN MAĞDUR ARKADAŞLARIMZI FACE SAYFASINA BEKLİYORUZ;

Face sayfası:https://www.facebook.com/groups/888534811240526/

• Yuh diyorum,önceden bilgi verselerdi bari biz de önlisans diploması başvurusu yapmazdık,böyle bilgi verilmeden son anda değişiklik mi olur?Dikey geçiş gibi önlisans'tan lisansa tamamlama da en azından bu sene geçerli olmaması lazım ki insanlar mağdur olmasın.
  • Eylül'ün 2. haftası durumun netleşeceği söyleniyor.

Kaynak:
    http://www.habertadinda.com/aof/aof-lisans-tamamlama-magdurlari-isyan-ediyor-lisans-tamamlama-geri-verilecek-mi-h166761.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 10 Eylül 2015; 22:04:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

Eylül'ün 2. haftası durumun netleşeceği söyleniyor.

Kaynak:
    http://www.habertadinda.com/aof/aof-lisans-tamamlama-magdurlari-isyan-ediyor-lisans-tamamlama-geri-verilecek-mi-h166761.html

Hocam o eski haber yönetmelik yürürlüğe girdi maalesef. Bu yıl lisans tamamlama olmayacak ama dava sonuçlanana kadar beklemekten başka çaremiz yok birde seçimlerden sonrasını bekleyeceğiz. Sizi face sayfasına beklerim hocam. Face sayfasında gerekli yerlere günlük maillerimizi atıyoruz paylaşıyoruz kendi aramızda çözümler üretmeye çalışıyoruz.

• West! kullanıcısına yanıt
    Ok hocam,face sayfasına üye oldum.

• Bu yıl sınavsız geçiş var arkadaşlar, lisans tamamlamada var haliyle, bu yönetmelik bu sene geçerli olmayacak.
    http://www.onedayaof.com/Son_dakida_aof_duyurulari_haberleri_bilgi.asp?id=3
  • Yanlış yönlendirme yok arkadaşlar,4 yıllık lisans okurken,kaydını sildirip önlisans diploması alanlar için lisans tamamlama kaldırıldı,dikey geçiş 2 yıllık önlisans bölümleri mezunlarını kapsıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lisans tamamlama ile dikey geçiş farklı şeyler. lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
  • hadi gözünüz aydın, 5 dakika önce aof bürosunda çalışan akrabam aradı. mail gelmiş. lisans tamamlama tekrar başlamış. yakında kayıt yenileme sayfasında çıkacak, ilgilenenler takip etsin. bimere bildirmiştim. sanırım çok kişi de bildirmiştir. birlik olalım, hakkımızı arayalım. herkese iyi dersler :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyesko

hadi gözünüz aydın, 5 dakika önce aof bürosunda çalışan akrabam aradı. mail gelmiş. lisans tamamlama tekrar başlamış. yakında kayıt yenileme sayfasında çıkacak, ilgilenenler takip etsin. bimere bildirmiştim. sanırım çok kişi de bildirmiştir. birlik olalım, hakkımızı arayalım. herkese iyi dersler :)))

Temelli mi kaldırılmış hocam

• the mavi kullanıcısına yanıt
    kardeşim kaldırmışlardı geri getirmişler. aof akademik takvimde var şu an.
  • BU SENE SONNN
  • quote:

Valla inşallah boşuna mi önlisans yapiyoruz pat diye seneye son dediler en azından son 2 yıl desinlerde geçiş yapan da yapmayanda mudur olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: the mavi

quote:

Valla inşallah boşuna mi önlisans yapiyoruz pat diye seneye son dediler en azından son 2 yıl desinlerde geçiş yapan da yapmayanda mudur olmasın

Merhaba bende bu sene mezun olucam seneye açıktan sınavsız tamamlama yapamıcakmıyım? Dgs ile giriş nasıl olur acaba? Puanlar yüksek mi olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rv370

quote:

quote:

Merhaba bende bu sene mezun olucam seneye açıktan sınavsız tamamlama yapamıcakmıyım? Dgs ile giriş nasıl olur acaba? Puanlar yüksek mi olur?

Hocam valla tam bilemiyorum bende ama çok sıkıntılı oldu bence bu aöf tamamlama. Saçmalık kim bilir kaç öğrenci bunu planlayip yazdı MYO. Bakalım daha belki değişir umudum bu.
    DGS hiç girmedim ama aöf tamamlama çok rahat olurdu çoğu kişi için , çalışma durumu olanlar var maddi sıkıntı ile okuyan var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam valla tam bilemiyorum bende ama çok sıkıntılı oldu bence bu aöf tamamlama. Saçmalık kim bilir kaç öğrenci bunu planlayip yazdı MYO. Bakalım daha belki değişir umudum bu.
    DGS hiç girmedim ama aöf tamamlama çok rahat olurdu çoğu kişi için , çalışma durumu olanlar var maddi sıkıntı ile okuyan var

4 yıllık fakülteye geçmekten daha kolay olur umarım, benimde planımda açıktan tamamlama vardı kötü oldu bu haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben felsefe bölümünde okuyorum yanında işletme bitirirsem iyi olur diye düşündüm, gittim fotografcılık yazdım kolay bitirim diye ordanda işletmeye geçerim diye düşündüm 317 puanım vardı salak gibi gittim fotografcılık yazdık bilseydim kaldırılacak ne para yatırırdım ne kayıt yaptırırdım hata ettik

• Arkadaşlar son durum nedir bu sene son senem ve fotoğrafçılık okuyorum kafayı yemek üzereyim

• Bende 2 senelik okuduktan sonra aöfe geçiş yaptım 3ncü sınıftayım şimdi benim lisans tamamlama olmucak mı nasıl olucak?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygunemre -- 13 Şubat 2016; 15:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.