Şimdi Ara

aöf sınıf geçme yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açık öğretim işletme bölümü öğrencisiyim 1.dönemden hiç ff notum yok ve ortamalamam 2,0 ın üstünde ancak 2. dönem ortalamam 2,0 ın altında ve bir adet ff notum var bu ff notumu bir sonraki sınavlarda yükseltmek için tekrar sınavlara giricem ancak bunu seçmek için bişey yapmalımıyım yoksa kendi otomatik olarak seçiyor mu ayrıca diyelim bu ff olan notumu dc-cc vs yükselttim ancak ortalama yeniden tutmadı sınıfı gecebilir miyim ?
    Not bilgim aşagıda ki gibidir izlemem gereken yolu deneyimli arkadaşlar anlatırsa çok sevinirim açık öğretim sistemi hakkında pek bilgim yok şimdiden herkeze teşekkürler.
    https://store.donanimhaber.com/4c/3b/57/4c3b57ca6d6f95fe9ecb7e20f831bdaf.png
     aöf sınıf geçme yardım !!
    Edit:Arkadaşlar ayrıca ortalama hesaplamayı bilen arkadaş varsa not ortalamamın tutması için ff olan notumu hangi harfe yükseltmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdtkaya -- 8 Haziran 2015; 19:36:21 >

• Sen o dersten şu an sınava giremezsin. Seneye tekrar kayıt olduğunda o desten kayıt olacaksın. AÖF sitesinde duyurusu yapılan tek ders sınavı mezun olmak üzere olanlar için geçerli bir durumdur.
  • sdtkaya S kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki yıl ikinci dönem kayıt yenileme yaptığında ders seçme ekranında kaldığın dersleri göreceksin ikinci dönem sadece ff aldığın ders değil ek olarak birde ortalaman 2,00 altında olduğu için CD, DC, DD notu olan derslerde seneye tekrar alacaksın önümüzdeki yıl ikinci dönem ders seçme ekranında karşına çıkacak.
    ben bu şekilde biliyorum varsa bir yanlışım daha tecrübeli arkadaşlar yazarsa doğrulamış oluruz.
    ve tebrik ediyorum genelde ilk dönem genel ortalama düşün alınır ikinci dönem yükseltirler öğrenciler siz zor olanı tam tersini yapmışsınız
  • Senin 1.dönemki ortalaman 2.0 ın üstünde olduğu için orda sıkıntı yok, önümüzdeki yılın güz dönemindeki yani 1.döneminde hangi dersler veriliyorsa onları sorunsuz alıcaksın. Lakin 2.dönem yani bahar dönemi ortalaman hem 2.0 ın altında olup hemde FF,CD,DC derslerinde olduğu için, önümüzdeki yılın 2.dönemindede bu dersleri zorunlu olarak tekrar alıcaksın. Bu derslerin üstünede o senenin normalde alacağın dersleride eklenecek. Senin yapman gereken, FF notunu CD veya DD arası yapman ve ortalamayı muhakak 2.0 ın üstünde getirmen lazım. Çünkü önümüzdeki yılın 2.döneminde 2.0 ın üstünde ortalaman olmazsa, CD ve DC olan derslerinde FF ye dönüşecek. Koşullu olarak geçebileceğin bu dersler FF olup zorunluya dönüşürsede senin başın ağrayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.