Şimdi Ara

AÖF TERCİH BELİRLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tercih tablosun da aö bölümleri hangileri olduğu nasıl anlaşılıyor ? Tablo 4 'te sanırım ama neye göre anlaşılıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

Arkadaşlar bu tercih tablosun da aö bölümleri hangileri olduğu nasıl anlaşılıyor ? Tablo 4 'te sanırım ama neye göre anlaşılıyor ?

hocam ösym nin sitesinde göremedim tercih kısmını ben siz nerden girdiniz
    2015 Tus İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme (2015 - TUS İlkbahar Ek Tercih)
    var sadece bende
    edit:tercihler henüz başlamadı olarak görünüyo bende
    edit:2 de başlıyomuş
    ben ösymnin verdiği tabloya bakarken bölümün yanında (açıköğretim yazıyodu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzet -- 6 Temmuz 2015; 11:16:53 >
  • Eşkişehir Anadolu Üniversitesi AÖF 4 senelik bölümler, tercih kılavuzunda Tablo 4'te 179. sayfada Açıköğretim Fakültesi başlığı altında yer almaktadır.

Eşkişehir Anadolu Üniversitesi AÖF 2 senelik bölümler, tercih kılavuzunda Tablo 3'te 54. sayfada Açıköğretim Fakültesi başlığı altında yer almaktadır.

Ayrıca Bölüm isimlerinin yanlarında parantez içerisinde (Açıköğretim) yazar.

Ek olarak;http://osym.gov.tr/belge/1-23566/2015-osys-tercih-islemleri-01072015.html bu linkteki tercih kılavuzu 1 Temmuz tarihli en son güncel olanıdır. Daha önce ki yayınlanan kılavuz bilgilendirme amaçlıydı. Belki bilginiz vardır ama yinede uyarı iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOMB1993 -- 6 Temmuz 2015; 11:45:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS Mat Mezunu Alan Seçme
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.