Şimdi Ara

AÖF TERCİH HAKKINDA [BUGÜN TERCİH YAPACAĞIM - ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün tercihlerin son günü, birkaç gündür internet erişimim olmadıgı icin yapamadım ve son güne kaldı mecburen. acil olarak yardımınızı bekliyorum

önce eğitim durumumu açıklayayım. liseden mezun olduktan sonra ilk yılımda direkt olarak selcuk üniversitesi iktisat bölümü 2. öğretim gittim. ilk dönem harç yatırdım ve okula gittim, ikinci dönem harç yatırmadım ve okulu bıraktım (devamsızlıktan ve sınavlara girmemekten kaldım yani). normalde su anda 2. sınıfa geçiyor olmam gerekti ama bıraktım ve başka bir bölüme 1. sınıftan baslayacagım.

tabi bu 2. dönemden terk etme sırasında aynı yıl ygsye de girdim. şimdi ygsden tercih yapıp 1 yıl kayıpla devam edeceğim. ancak bu sefer açıkogretim tercihi yapacagım, maddi ve manevi bazı durumlardan dolayı örgün okuma şansım yok.

sormak istedigim soru: benim sulcuk üniversitesinde kaydım hala duruyor. ama 2. dönem harç yatırmadım ve artık da gitmeyi / harç yatırmayı düşünmüyorum. bu kayıt orada durarken ygs ile açıkogretim fakültesi onlisans adalet bölümü yazabilir miyim? daha sonra kayda gittigimde bu terk ettigim iktisat problem cıkarır mı?

iktisatı kullanarak 2. üniversite falan yapmayacagım direkt ygs puanım ile tercih yapacagım. iktisat bölümünü terk etmiş olarak 2 yıllık adalet okuyacagım. sonra da kpss ya da dgs denemeyi düşünüyorum

biraz uzun oldu arkadaşlar ama acil olarak acıklamaya ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevinirim

• seçebilirsin sorun olmaz, ama yinede üninin öğrenci işlerini ara derim aöf kaydı yaparken lise diplomanın aslı lazım olacak, bazı üniler sorun çıkarabiliyor işini sağlama almakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukki

seçebilirsin sorun olmaz, ama yinede üninin öğrenci işlerini ara derim aöf kaydı yaparken lise diplomanın aslı lazım olacak, bazı üniler sorun çıkarabiliyor işini sağlama almakta fayda var.

o zaman tercihi yapıp eski okulumla irtiabata geçeyim diploma konusu icin. teşekkür ederim cevap için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.