Şimdi Ara

Aöften gelen sms.Borç mu var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mobilephone

Silerler hocam.tarih aralığını da bilerek dar tutmuşlar.bi an önce git hallet ödemezsin

kaydı mı zaten sildirecektim. demek ki bugünlere nasipmiş. gidip sildirim de boşuna 35 lira vermim madem.

sanırsam bu 35 lira ile de kalacak değil gibime geliyor. ikinci dönemde bir 35 isterler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    35 tl 1 aylık faizi kaçtır ödemesek ayın 4 düne kadar acaba öğrencilik durumunu pasif yaparlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

35 tl 1 aylık faizi kaçtır ödemesek ayın 4 düne kadar acaba öğrencilik durumunu pasif yaparlarmı?

ya 35 tl nin faizinden bir şey olmaz ama dediğim gibi ikinci dönemde aynı parayı isteyecekler muhtemelen. ikinci dönem de öğrenim gideri yatıracağına göre büyük ihtimal katkı payıda yatırırsın gibime geliyor. bir de ödemediğini düşün sürekli faiz binecek. kuş gibi borç bir anda yükselecek. hiç gereği yok yani. ya öde ya da okuduğun ikinci üniversiteden kaydını sildir.

• 7-8 sene önce kayıt yaptırdığım yüksekoluk vardı kaydımı sildirmemiştim tam olarak demekki ordan gelmiş..şimdi kayıt sildirmeye gitsem şehir dışında yol parasıydı falan en az 200 e patlar 35 i yatırmak daha mantıklı o zaman.

bunun aöf le ne alakası var onu anlamadım ben paramı ödemiş kaydımı yenilemişim..4 aralığa kadar ödemezsek sadece faiz mi işler yani aöf ü etkilermi acaba zaten son senem sakata gelmek istemiyorum.
  • Diğer okuldanda isterlermi acaba katkı payı
  • senatore61 kullanıcısına yanıt
    Yol giderin masraflıysa ödemen mantıklı.her ders kaydında ödetirler artık.aöf kaçıncı sınıftasın.1 sen epey masraf çıkabilir:-D
    Sonmuşsun tamam.valla sonsan öde hemen derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 1 Aralık 2015; 15:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pergıos kullanıcısına yanıt
    Diğer okulunuz hangisi hocam

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    kamu yön. uludağ
  • Pergıos kullanıcısına yanıt
    Sistemden bi sorgula.facebookta bi yorum gördüm ikisi de para istedi diyo.hiç belli olmaz

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    son senem hocam bide sadece güz döneminden gireceğim bahar döneminden dersim yok..en iyisi ödeyip riske girmemek
  • Benimde uzaktan eğitim yüksek lisansta kaydım var sanırım oradan dolayı kitlediler banada 35 i . Arkadaş nereye adım atsak kurutuyoz :)

• Kayıt yenileme sırasında bu parayı ödemiştim. Şimdi sistemden baktığımda yine çıkıyor. Aöf de son yılın tek dersim kalmıştı. Bu sene tezli yüksek lisans'a da yazıldım. Acaba bu yüzden mi çıktı bu harç ücreti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Aöften gelen sms.Borç mu var

Kayıt zamanı gereken 2 ödemeyide yaptım. Şimdi 35 TL daha borç çıkıyor. Bu ne böyle nerden çıktı bu.

link verebilirmisin dostum bilgi sistemini bulamadım

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Aynen ondandır.başka okulda kaydın varsa koymuşlar borcu önüne

• tam35 kullanıcısına yanıt
    https://ogrenci.anadolu.edu.tr/KayitBilgisi.aspx

Bu kısımdan Kredi Kartı ile ödeme kısmından.

Mecburen biraz önce ödemeyi yaptım.
  • quote:

Hocam benim diğer okuduğum okuldan bunlara neymiş, bunların parasını zaten fazlasıyla kayıt yenilemede ödedim.
    Bir itiraz hakkımız vs birşey yok mudur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Hocam benim diğer okuduğum okuldan bunlara neymiş, bunların parasını zaten fazlasıyla kayıt yenilemede ödedim.
    Bir itiraz hakkımız vs birşey yok mudur sizce ?

bimer e yazın arkadaşlar. mağdur olanlar mutlaka yazsın.
  • bu mesaj 2. üniversite okuyanlara geliyor 2015-2016 eğitim-öğretim cari hizmet kararına göre, 2. üninin katkı payını, öğrenci kendisi ödeyecekmiş.
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Bimer napabilir ki hocam.bakanlar kurulu sayılı kararı varmış.bi fayda olur mu ki

• quote:

Bimer napabilir ki hocam.bakanlar kurulu sayılı kararı varmış.bi fayda olur mu ki

olabilir hocam. bimer hakkınızı kullanın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.