Şimdi Ara

Aöften gelen sms.Borç mu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YOKSIS te aktif ogrenci gorunmektesiniz. 30 Kasim-4 Aralik ta 35.50 TL katki payini ve eklediginiz derslerin ucretini faizsiz odeyebilirsiniz.

Arkadaşlar bu nedir bişey anlamadım

Edit:İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptıracak adaylar, 25.08.2015 tarih ve 29456 sayılı Bakanlar Kurulu kararının 11/3 maddesi “Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır.” hükmü gereğince Dönem Öğrenci Katkı Payını ödeyeceklerdir.
    Bakanlar Kurulu Kararı gereği öğrencilerin öğrenim durumlarına göre alınması gereken ₺35.50 dönem öğrenci katkı payı tutarı tüm öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri bittikten sonra fark yapılarak banka sistemine yüklenecektir. Öğrencilerin ₺35.50 dönem öğrenci katkı payı tutarını 30 Kasım - 04 Aralık 2015 tarihleri arasında ödemeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yasal faiz uygulanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 1 Aralık 2015; 15:08:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da geldi az önce aynı mesaj. Nereden para yürüteceklerini şaşırdılar.

•  Aöften gelen sms.Borç mu var

Kayıt zamanı gereken 2 ödemeyide yaptım. Şimdi 35 TL daha borç çıkıyor. Bu ne böyle nerden çıktı bu.
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    Bu ekranı hangi linkten görüyoruz hocam

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Aöf ögrenci bilgi sistemine girip ödeme yap kısmından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 1 Aralık 2015; 14:36:15 >
  • Hatırladım iki kere ödeme yapanlar vardı kredi kartı seçeneğiyle ödeyince.ben direk havale yaptım heralde orda ekli olmuyo bu borç.şimdi istiyolar

• Bana da geldi az önce aynı mesaj. herkese gönderdiklerine göre pek ciddiye alınacak bir durum değil sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu katkı payı nerden çıktı yine ödemiştik kayıt yenilerken..tam sınav arifesi bişey çıkarttılar gene.

bu parayı ödemek zorunlu mu acaba şimdi sınava almazlar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatore61 -- 1 Aralık 2015; 14:49:25 >
  • senatore61 kullanıcısına yanıt
    Bence sınava gireriz kesin gireriz ama faizsiz yazmış bak.daha sonra faiz bindiriceklerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: senatore61

bu parayı ödemek zorunlu mu acaba şimdi sınava almazlar falan.

bende bundan korkuyorum. durun bakalım 4 aralık'a kadar zaman var. çıkar kokusu.
  • ya benim anlamadığım yıllardır istenmeyen bir şey şimdi neden isteniyor.

aöf nin öğrencileri yıllardır ders ücretlerini öder ve borç olayı biter. şimdi nedir bu katkı payı?
  • Nasıl yani küçük bir meblağda olsa param yok öğrenciyim ödeyemedim sınava almıcaklar mı? Harcımı ders kaydımı yaptım bakalım
  • Kayıt zamanı ödediğim dekont ile birlikte mail gönderdim Anadolu Üniversitesine. Hayır olay saçma. Ben 2. bir üniversite okuyorsam vergisini* ( 2.Üniversite okuma vergisi talep ediyorlar resmen) size neden ödüyorum ?. Saçmalık içinde saçmalık bence.
  • Arkadaşlar ödemeseniz de sınava girersiniz ama yasal faiz uygulanıcak yazıyor.Bu sene çıkan kararmış

• 25.08.2015 tarih ve 29456 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 11/3 maddesi “Bir yükseköğretim

programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına kayıt yaptırılması halinde ikinci

yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır.”

denilmektedir. Bakanlar Kurulu Kararı gereği öğrencilerin öğrenim durumlarına göre alınması gereken

₺35.50 dönem öğrenci katkı payı tutarı tüm öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri bittikten sonra fark

yapılarak banka sistemine yüklenecektir. Öğrencilerin ₺35.50 dönem öğrenci katkı payı tutarını 09-13 Kasım 2015 tarihleri arasında ödemeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yasal faiz uygulanacaktır.

Daha bu sene başladım örgüne geldi buldu yine beni. Hayırlı ugurlu olsun.
  • bu mesajı alanlara soruyorum; aöf harici başka bir okulda kaydınız var mı? bu önemli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Aynen ben okuyorum.ikinci mesaj daha geldi.Kaydınızı sildirdiyseniz ya da mezunsanız belgenizi getirin.4 aralıktan sonra itiraz edemezsiniz.
    Aktif okuyanlar her türlü ödicek

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Aynen ben okuyorum.ikinci mesaj daha geldi.Kaydınızı sildirdiyseniz ya da mezunsanız belgenizi getirin.4 aralıktan sonra itiraz edemezsiniz.
    Aktif okuyanlar her türlü ödicek

ben aktif okumuyorum. 4 aralığa kadar üniden bir belge alıp aöf ye versem bu borcu silerler mi acaba
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    Bizim aynı anda 2. üniversiteyi okumamız maddi açıdan bir yükmü doğuruyor Anadolu üniversitesine
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Silerler hocam.tarih aralığını da bilerek dar tutmuşlar.bi an önce git hallet ödemezsin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.