Şimdi Ara

Aöften gelen sms.Borç mu var (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ödeme sayfası yeniden açılmış.son gün 31 aralık borç gözüküyo.Napsam karar veremedim bi yamukluk çıkmasın gene.atmden havale falan yapsak orda borç gözüküyomu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade mevzusu nedir sınavsız üniversite öğrencileri için alınmıyor muydu bu 35 lira tekrar iade mi olacakmış ?
  • Üstünden biraz süre geçmiş ama söyleyeyim yinede. Sistem hatası nedeni ile ödenen 35 tl nin iadesi için posta ile göndermeye gerek kalmadan otomatik karta geri iade yapılmış. 1,5 hafta önce yatırılmış, daha yeni farkettim.
  • Ben kartsız havale yapmıştım. İlla dilekçe mi yazacağız ne biçim iş yahu. Hatayı yapan kendileri ama bizim ugrasmamizi bekliyorlar. Nasıl alacağız bunu geri ?

• Bu arada borç duruyo.ben daha ödemedim.hata o anlıkmıydı yoksa ödiycezmi.mantığı çözemedim.

• bu para herkes için yanlışlıkla mı oldu,ödeyen herkes geri aldımı parayı..hata varsa niye sistemde ödeme gözüküyor hala bide günlük faiz işliyor.illa ödeyip sonra geri almak mı gerekiyor anladım ne saçma iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatore61 -- 23 Aralık 2015; 21:06:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.