Şimdi Ara

Aopen h600b-28 Soğutma Öneriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasamdan çok memnunum. Ancak kasa içerisindeki yeterince hava akışının olmadığını düşünüyorum.
    Şu anda egzoz fan olarak 120 mm lik bir fan mevcut. Üzerindeki 90 mm yi çıkartıp onu taktım.
    Orta seviyede o.c ile çalıştırıyorum. Şu anda kasa içi soğutma pek tatminkar değil.

İşlemci soğutucusu olarak zerotherm nirvana 12 cm kullanıyorum.
    Biraz fazla yer kaplıyor diyebiliriz. Arkadaki egzoz fana etki ediyor gibi geldi.Makinenin fotoğrafını henüz çekmediğim için forumda üye olan bir arkadaşa ait fotoğrafı temsili koyuyorum.
    Bende bu fotoğrafta gözüktüğü konumda işemci soğutucusunu kullanıyorum.

Birde bu şekilde kullanan gördüm yabancı bir sitede. Powe supply ye doğru yönü dönük.

Sizce hangisi daha verimli olur ?

Asıl sorumsa bu kasaya en uygun fan konumlandırma nasıl olur.
    Örneğin yan kapakdan 22 cm içeriye üfleyen bir fan ya da ön tarafı kesip biçip 8 cm lik bir fan koymak gibi.
    Önerilerinizi bekliyorum.

• kesip biçmeye hiç gerek yok.öncelikle şu ürünü bir deneyin

http://www.sanalmarketim.com/urun/9b9d18d0e3699ed8436dc3ceb9f5a121/SCYTHE-Kama-Bay-System-Cooler-Siyah-

benim eski kasada kullanıyorum uzun süredir.kendi fanı düşük devirli ve ses yapmıyor.istersen degiştirebilirsin

extreme tavsiye olarakta kurtulun gitsin kasadan.yazın adam gibi kullanmak mümkün degil

işlemci fanı ile eksoz fanının aynı yönde olması sogutma açısından daha verimli diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 21 Temmuz 2008; 16:25:35 >

• Önden veya yandan kasa içine soğuk hava akışını sağlamalısın .İşlemci fanının duruşu doğru power suply a falan çeviriyim deme.22 cm yan kapak fanı işlemci fanına değebilir önden 9 luk bi fan deneyebilirsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.