Şimdi Ara

AOpen Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde AOpen marka kasa var. Kasa miniATX ve/veya ATX formuna uygundur. 250W / 300W / 350W / 400W / 550W ve 800W güç kaynağı seçenekleri vardır. 600W PSU taksam destekler mi? Bu PSU'ya uygun ekran kartı olarak ne önerirsiniz? Bu arada Anakartımla daha detaylı bilgiyi alt linkten bulabilirsiniz.
    http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5LD2X1333/
    Son sorum şu olacak. PCI-E x16 ile PCI-E x16 2.0'ın farkı nedir? Yani ekran kartları sayfalarında gezinirken, hep görüyorum da. Benim anakarta PCI-E x16 2.0 uyumlu mu? Gerçi baktım ama tam olarak anlayamadım. Teknoloji geliştikçe, kafa karıştırır hale geliyor.

• pci-e 1.0 2.0 farkları bantgenişliği farkı ve malum teknolojini ilerlemesi durumları..soket tamamen aynı..anakartın pci-e x16 ama 2.0 olan ekran kartlarınıda sorunsuz kullanabilirsin..takacağın psu nun watt değeri ise sistem ihtiyacınla alakalı bir konu.şimdi yük altında 200watt çekecek sisteme 600watt tak desek olmaz hani ama almışken tam olsun,ilerde parçalar değişsede psu değişmesin diyen birinede 500watt altı önermem(hani daha yüksek tüketimli parçalar alırsan vb diye)..elbette konu öncelikli olarak kullanacağın parçalarla alakalı..elbette takılacak psu nun markasıda çok çok önemli..dandik marka psu ların 500-600watt larını takmak bir anlam ifade etmez
  • en az 600 wat psu al iyi bi marka
  • Sağolun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRATSERT -- 6 Nisan 2012; 17:04:41 >
  • Şu poweri al.Her türlü yeter.işlemcini göremedim ama hd6850 ayarında bir e. kartı da aldınmı iş biter.
    http://forum.donanimhaber.com/m_59113335/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 5 Nisan 2012; 20:35:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake Versa G2 Kasa
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.