Şimdi Ara

Aopen Kasama Japon evi Modding (%88) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel gidiyo kardeş eline sağlık devamını bekliyoruzz
  • iyi gidiyor devamını bekliyoruz...
  • Çok güzel oluyor fikir de çok güzel, devamını bekliyoruz. Bu arada her ahşap türevi malzemeyi gördüğünde ısı sorunundan bahseden arkadaşlar daha evvelki kasalar da da gördüğümüz üzere ahşabın ısıya olumsuz bir etkisi henüz pratik olarak kanıtlanmadı. Odun diye sobaya atmadığınız sürece :) .
  • Güzel gidiyo son halini merak ediyorum Kasa çok havasız kalmadımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Güzel gidiyo son halini merak ediyorum Kasa çok havasız kalmadımı

Kasanın hava alma sorunu yok , kaplanana malzeme rahat hava alabilecek cinsten.. Sıcaklık değerleri normal.
  • Başarılar
  • Bence LCD ve benzeri şeyler ile plexi eklemen yersiz olur.Çünkü senin seçtiğin stile uymaz,doğru bildiğinden şaşma derim yinede
  • Kesinlikle haklısın bu konsept gayet şık olmuş LCD pleksi vesaire kullanarak özelliğini yitireceği kanaatindeyim bende.

quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

Bence LCD ve benzeri şeyler ile plexi eklemen yersiz olur.Çünkü senin seçtiğin stile uymaz,doğru bildiğinden şaşma derim yinede
  • Arkadaşım ilk önce tebrik ederim kafandaki işlemin aynısını kasaya uyguladığın için herkez bunu yapamaz el işin baya kuvvetli çok güzel olmuş değişik dewamını bekleriz kolay gele
  • wala deişik we tatlı bi çalışma olmuş,ama plexy yapsan iyi olurdu,neyse,dewam edeceksen takipdeyiz
  • ilgi çekici =))
    ve yaratıcı...
  • Gayet güzel gidiyor arkadaşım sonucunu en merak ettiğim çalışmalardan biri, kolay gelsin
  • gerçekten çok güzel gidiyor devamını merakla bekliyoruz .
  • Biraz ara verdim ama devam.. :)

Aydınlatmayı değiştirdim..aydınlatma etrafında değişiklikler yapıcam japonca yazılar benzeri ama tam kararveremdim..
    öylen gidip Vatandan Neon aldım onu monte ettim..

Aopen Kasama Japon evi Modding (%88)

şimdilik iyi :D

• görüntü çok güzel iyi fikir yürütmüşün.Ama ben ilk baktığımda kibrit çöpleriylemi yapacak acaba dedim biraz daha kolayına kaçmışsın
  • :D herhalde bi kasayı kapılyacak kadar kibrit almak bundan pahalıya gelirdi :D:D

Az önce gittim atöyleye kestim çatıyı.. parjuru söktüğümde artan iplerdende süs yaptım :)
    Az kaldı az..

• tabi zevk meselesi ama plexili uv modlu bi kasa daha güzel olurdu
  • abicim eline sağlık valla çok güsel olmuş
  • değişik bi çalışma olmuş
  • İlginç bir çalışma

Eline Sağlık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.