Şimdi Ara

Aopen Kasama Japon evi Modding (%88)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar Baktım herkez döktürüyor birşeyler, bende kendi kasamın dışını düzenlemek istedim ..
    Japon Mimarlık öğelerini uygulamaya çalıştım..Henüz bitmedi ama neredeyse yarı oldu..

Sizlerle paylaşmak istedim..Teşekkürler..

ps:Fotolar telefon ile çekildiği için kötü :(
    ---------------------------------------------------
    İlk olarak sonuçta tasarım nasıl olacak onu göstereyim.

Öndeki yazılı yer kumaş. Japon kapılarındaki gibi dilimli halde butonlar bunun altında saklanacak..
    Üsttedeki beyaz dikdörtgen CD bölümü, beyaz kapağa yapışacak orası onunla açılıp kapanacak..
    Yandaki yuvarlakların içinde aydınlatma var güzel yanıyor baya :)
    Sol kapak da da yine Japon yapılarıdanki "ilk kapı" olarak adlandırılan mimari öğenin simgesi..

---
    Bauhause dan aldığım 60*160 ( store perde :D ) yi kapağa göre yapıştırıp kesiyoruz :)

Artan malzemelerden kalankısım ile pvc boru eklemesinin dışını kaplayıp aydınlatma için hazırlıyoruz.

Sıra kablolama ve yapıştırmada.. Ertesi günde "İlk Kapı" nın yapımına başladım :)

Üst ve ön kapak kaldı sadece..

Yalnış yerde değildir inş konu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaananabak -- 11 Mart 2008; 17:16:31 >

• Üst taraf için modifikasyonu da çok acil bekliyoruzÇok tatlı duruyor şimdiden.
  • vaybe çok değişik modlar yapılmaya başlandı elie sağlık iyi gidiyo devam.
  • güzel gidiyo devam
  • gerçektende çok ilginç...ama ısıya ve performansa etki edebilirmi bilinmezNOT:Diablo bak artık o işareti kullanmıyom
  • süper,fikir ve uygulama harika,bu iş sadece iki tane neon koymakla olmuyormuş demek,klişe işlerden kurtulmamız lazım ve bu proje çok ta güzel bir örnek.Tebrikler
  • çok gzüel gidiyor devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık bizim forumlarımızda da farklı işler görmek gerçekten güzel
  • güzel olacak gibi
  • güzel oluyor devam merakla bekliyoruz
  • Stor perde değilmi o. Güzel olmuş ama bence ısı ile ilgili sıkıntı yaratabilir. Havalandırmayı çok iyi yapman gerekecek
  • Çok teşekkür ederim yorumlar için. Yazdıklarınızla Yaptığım işten çok daha zevk almamı sağladınız..

----

Isı Sorunu demişsiniz. Kasanın Dışına kapladığım malzeme aasında boşluklar olduğu için yan kapakta veya arkadaki hiçbir hava girişini/çıkışını engellememektedir. (biraz azaltıyordur ama o kesin).. Kasa ucuz olduğu için tek egzoz fanı ile beraber geldi. Bende hava akınını/soğutmayı arttırmak için 1 adet yan kapağa, 1 adette ön panale standart 80 lik fan ekledim, ikiside içeriye hava veriyor..

Kasa orjinal halde iken sıcaklık değerleri "Speed Fan" Programı ile > HD0: 35(38)C - Temp1: 40C

Mevcut durumda iken sıcaklık değerleri "Speed Fan" Programı ile > HD0: 31C - Temp1: 40C

Fark etmiş bende şimdi baktım :)..
    Tekrar teşekkürler..
  • Bugün biraz daha ilerledi kasa.. Ön tarafı biraz farklı yaptım Çünki ön tarafa taktığım Fan ın akışını engellemesini istemedim..Hava alırken Kumaş kir tutacağı için onun yerine aynı stor malzeme kapladım..Vernik, Çatı, Kumaş ve Led ler kaldı ..

• acıkcası ben beyenmedim cok kötü kardeş kusura bakma ama her türlü yoruma acık olman lazım buda benim görüşüm tamam farklı birşey ama farklı olarak cok daha güzel şeyler var bu cok kötü oldu bence ama zevk senin zevkin..
  • bence şu yan taraftaki beyaz kumaşın olduğu yeri plexy yap hem kasanın içide görünmüş olur
    ön taraftda oakdar boş yer var 1 lcd ekran iyi gider ne diyim
    devamını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: by kero

bence şu yan taraftaki beyaz kumaşın olduğu yeri plexy yap hem kasanın içide görünmüş olur
    ön taraftda oakdar boş yer var 1 lcd ekran iyi gider ne diyim
    devamını bekliyoruz

yazicak baska birsey birakmamis...

• ön bitmedi daha :) orası dolacak :)..Ama hiç öyle ekran dı filan şeyleri sevmem düz olacak.."Less is More"

Yan tarafa plexiyi bende düşündüm fakat HDD lerin takıldığı yer orayı kapatıyor/içerisi görünmüyor yani :)
  • güzelde pc yı kasabilir havasızlıktan
  • enteresan bi çalışma olmuş
    şimdiden bile güzel görünüyor

made in china
  • güzel valla bende üst tarafı merak ediorum bence farklı olmuş hoş eline sağlık kardeşim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.