hımm farklı bi bakış acısı getirmişsin. Eline saglık devamını bekliyoruz
güzel olmuş yanlız o beyaz olan yerler sanki birşey ile dolduracakmış gibi duruyor japonca karakter filan güzel olabilir ama tabi sen daha iyi bilirsin
çançincon tarzı güzel devamını beklicez merakla
devamını bekliyoruz kardeş ....kıyak çalışma
Japon sticker yapıştır beyaz yerlere
gercekten cok ilginc olmus eline saglik
hız kesme kardeşim devam et güzel gidiyor
koniçiva ya dönmüş kasa. güzel oluyor fakat üst kısmı komple çatı yapmayı düşündün mü? daha hoş olur sanki.
Arkadaşım değişik bir çalışma. Gayet de güzel oluyor. Emeğine Sağlık. Ama birşey var Yaz geldi, Çin evleri havasız olur parçaların ısınır sen en iisi bi 12 btu luk bir klima tak
İllaki mod yapmak için plexi ve benzeri uygulamalar gereklimidir,bence tartışmaya açık bir konu.Arkadaş kafasındaki farklı bir konuyu farklı bir şekilde ve gayet de güzel bir el becerisi ve yaratıcılıkla hayata geçirmiş. Bu konuda tek bir eleştirim olacak,neon ışığı sanki biraz fazla parlak olmuş.Daha loş bir ışık,daha iyi durabilir gibi.Ama yinede bu sadece bir öneri tabiiki. Tekrar tebrikler.
Ya ne acaip fikirler var.Valla ilginç olmuş.Hani şöööööyle bir çin yolculuğuna götüren bi kasa olmuş
Herkez çok güzel orumlar yazmış teşekkür ederim .. --- "neon ışığı sanki biraz fazla parlak olmuş.Daha loş bir ışık,daha iyi durabilir gibi.Ama yinede bu sadece bir öneri tabiiki."
-çok haklısın bende değiştirmeyi düşünüyorum fakat şu aralar okul biraz sorunlu gidiyor o nedenle bıraktım mod u.. artık yazın inş :)
Tekrardan Teşekkürler..
çok farklı bir fikir gerçekten:)
Gayet hoş. Ama yazın sıcakları terletir evi sen ei iisi klima tak
Cok hoşuma gitti gerçekden sende gördükden sonra canım çekmedide değil hani böle bişiy mi yapsam diye belki önümüzdeki günlerde böyle birşey ile mod bölümünde benide görebilirsiniz tekrar cok güzel olmuş
nabtın sen kardeş ya harika olmuş ilk kez gördüm böyle mod:)ama harika olmuş
arkadaş modu bititmiş heralde yaklaşık birbuçuk ay önce
Çok güzel bir mod helal olsun.. Artık pencereli, pavyon ışıklandırmalı modlardan gına gelmişti.. Böyle yaratıcı çalışmalar bekliyoruz..
quote:
Orjinalden alıntı: keykan
Çok güzel bir mod helal olsun.. Artık pencereli, pavyon ışıklandırmalı modlardan gına gelmişti.. Böyle yaratıcı çalışmalar bekliyoruz..