Şimdi Ara

Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elımıze ıkıdokuman verıseydı keske bızde okuyup ogrenseydık bu ısıyaa ..soz meclısten dısarı ..ama moddıng ısı ole gorerek bakarak olmaz hayal gucu ve becerı gerektırır...bugune kadar hıc bı yerden su nasıl yapılır bu yapılır dıye bılgı alamadım ve sonuc ortada...ayrıca zaten yan kapagı plexıden yaptımkı hersey acık secık gorunsun ne yaptıgımı anlayın dıye ama hala anlamıyorsan bırak moddıngı git baska bırsey . yap yorma kendını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 15 Mart 2006; 20:43:32 >
  • topici bugün inceledim ayrıntılı olarak,yorumlarıda okudum tabiki..

valla bence kasa için sölenicek tek bişey var

çalışmayı kıskanıp çamur atanlar için ise sölenicek yine tek bişey var

@mantaboy

tebrikler valla satılsa sipariş edesim geldi

iyi çalışmalar..
  • sagol kardesım sadece burda degıl bır kac forumda bu camurlardan yırtılmaya caslıyorum valla lanet olsun dıyecem yakında yapmaz olaydım yaa ...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 15 Mart 2006; 23:21:13 >
  • Kasada çok güzel ama klip süper
  • eyvalah ergın abı ..cpu blogunda senınde ımzan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 15 Mart 2006; 23:51:01 >
  • valla kendini kasma hiç bunlarla uğraşıp kendini yormaya değmez..

demin de dediğim gibi bu çamur atanlara yada diceksin geçiceksin.. anlamazlar bunlar..

sana kolay gelsin
  •  Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi)

kısa bır aradan sonra gelıyorum arkadaslar..

biraz heyecan katalım.... sanırım turkıyede resmı olarak ılk olacak ....yakında bu topıc altında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 18 Mayıs 2006; 1:32:05 >
  • Dostum Aşmış Bitirmişsin Sen Zaten Dahada Bişeyler Yapıp Bizi Bizden Alma
    Yada Boşver Tutmayalım Biz Seni Merakla Bekliyoruz

• kardeş sen aşmışsın yaao ne öyle uzay mekiğinin gösterge tablosu gibi ya sende istanbuldaymışsın manta kardeş. yaw bana bu işe başlamamda yardımcı olucak arladaşlar arıyorum. sende şöyle bir kolkanat gersen nasıl olur
  • El emeği göz nuru da buna denirdi sanırım güzel çalışma gerçekten.
  • süper ötesi bişey
  • Gerçekten kutluyorum seni çok güzel bir çalışma olmuş.

Allah zeval vermesin sistemine
  • harbi 10 numara olmuş.laf söylemek düşmez.tebrikler.
  • terkarardan teskurler arkadaslar..busefer daha oncekı postumda da belırtıgım uzere farkılı bırsey yapıyorum.umarım adam akklı bırsey cıkar ve begnerısınız ve bunun gıbı modları dıger arkadaslardada goruruz bıtmesıne cok az kaldı...artık kasa modla modla nereye kadar dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 19 Mayıs 2006; 5:02:30 >
  • Sanırın sıfırdan kasa yapıyorsun dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi)

kısa bır aradan sonra gelıyorum arkadaslar..

biraz heyecan katalım.... sanırım turkıyede resmı olarak ılk olacak ....yakında bu topıc altında...

ve %100http://forum.donanimhaber.com/m_7371941/tm.htm

• diyecek söz bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

diyecek söz bulamadım.

elımden geldıgınce bırseyler yapmya calıstım hocam
  • YUH yaa yuh.. Valla hocam hayal gucune dıeycek lafım yok , gercekten bana gore mukemmel bır kasa ve cok guzel bı odan var ne dıım
  • Çok deli olmuş süpersin gerçekten modda tebrikler...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.