Şimdi Ara

Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • azımın suları aktı valla elini nereye atmıssan yakmıssın hocam acaba bizde ileride böle calısmalar yapabilecekmiyizseni valla ayakta alkıslıyorum araba modunuda merakla bekliyorum.
  • hocam arkla konusurken senin kasa üzerinde konu baya bi yön degistiri senin bu kasanın maliyeti tam olarak nedir hersey dahil işçilik malzeme falan ama bi tek su sogutma içinden cıkart. ne kadara mal oldu. bunu bize sölersen bizi cok bahtiyar edeceksin tesekkür ederim
  • yorumun ıcın teskurler hocam

valla maliyet olayı cok ilginç ..neden ilginç çünkü hesaplıyamıyorum.gittim sunu aldum bunu aldım falan olmadı.sadece aldıgım u.v neon boyalar bır ıkı fan bırde plexy okadar gerısı evde bulunan artık parcalar falanlar fılanlar.asıl para alet edavatalra gıdıyor cunku..zamanında kontrol unıtlerını falan almıstım yanı toplasan hadı hepsını 100 mılyon ..kı sanmıyorum bıle okdar tutacagını...
  • ya manta selam seninle görüşmemiz gerekiyor msn de..

recepkutlu@hotmail.com
  • çok başarılı süper

ama böyle bir canavarla uyunmaz yaw
  • Ben Bir yerden tanıyorum bu Nicki ve Kasayı

Yalnız o kasanın altındaki şey ne onu çıkaramadım
  • soğutma siistemi olmasılazım
  • kasanın altındakı sogutma sıstemıdır ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

kasanın altındakı sogutma sıstemıdır ;)

hey maşallah
    hocam bu nedir böyle yahu
    sen sadece kasa değil
    kasa+masa+monitör+oda yı modlamışsın
    çok ilginç olmuş her şey
    ama fazla renkli değil mi?
    göz yormuyor mu onlar?
    meslek nedir acaba
    masaüstünde cep bilgisayarları telefonlar falan gördüm de merak ettim

eline sağlık bu arada
  • yaptığın su soğuma sistemi hakkında döküman varsa berkin88@gmail.com atarmısın?
  • maşallah odayı da modlamışsın,gayet başarılı
  • hocam afedersim merakımı bağışla modlamadığın birşey kaldımı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

hocam afedersim merakımı bağışla modlamadığın birşey kaldımı???

araba da güzel orçun un

• quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

hocam afedersim merakımı bağışla modlamadığın birşey kaldımı???

araba da güzel orçun un

• arabasınıda biliyorum opel mantası var arkadaşın zaten onuda görünce zaten monitörü falanda modlamış arkadaş aklıma bu soru geldi
  • eline saglık disco gibi olmuş
    benimde el atmam lazım bu konulara artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkin88

yaptığın su soğuma sistemi hakkında döküman varsa berkin88@gmail.com atarmısın?

hocam dokumanın kaynagı sadece sekılın nasıl olacagına daır bır ıkı tane a4 kagıdı onuın harıcınde bır buzdolapcıyla baglantıya gecmen :D

ayrıca mantam ıcınde yapılan yorumalra teskurler arkadaslar..ve modlanmayan bırseye sıra gelınce gozume bırcok sey carpıyor suanda etrafıma baktıgımda... zamanı geldıgınde onlarada gırısecem..ama bıraz ortalık alevlesın şöğle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 26 Eylül 2006; 0:22:11 >
  • manta gidilecek buzdolapçılar bir waterbox ayarını ilk etapta tam olarak çözemiyorlar..ben yaptığım araştırmalar sonucu buna karar verdim..waterbox çok farklı bir olay..sürekli ısınan bir sistem için kompresörün çalışma prensibi buzdolabından çok farklı...
  • calsıma olayı tabıkı farklı ama neyı nasıl ıstedgıne gore bırcok gorecelı kavramalr cıkıyor ...mesela ben dırek suyu sogutup suyu basıyorum cpu ya ama kafayı kırmıs olsaydım ıyıce almayadan vapochill ın blocklarından sıparıs verıp serpantınlerı dırek blocga gecırecektım dırek gaz olacaktı.. ozman sıstem gene degısecektı yanı bu konu bıraz arastırma gerekıyor..yanı sen dırek buzdolapcıya gıdersen adam bön bön bakcaktır ama analttıktan sorna durumuda bır okdarda kolay olacaktır yapımı....hee belkı benım yardım aldıgım buzdolacım sanayı mutfakları ureten bır fırma oldugu ıcın pek zorluk cıkmadı bukonuda..ama sunuda soglıyeyım atla deve olan bır sıstem degıl ekovatllı sogutma sıstemı...ayrıca sunuda unutmamak gerekır eger sıstemınızı overclock ıcın hazırlayacaksanız bu taraz bır sısteme gırın ve kasanızı bu dogrultuda modlayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 26 Eylül 2006; 3:24:25 >
  • manta kaç derecelerde kullanıyorsun günlük olarak?izolasyon yaptın mı?

sıkı soğutma yapıp güzel dercelerde kullanma amacı vardı o sebeple modlama yaparken yalıtım için boşluk bırakalım dedik..dediğimizle kalmadık kestik..ama kestiğimizle kaldık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.