Şimdi Ara

Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hasa bu ay pc txxx(xxxx sayısı harf sayısıdır :)) adlı dergide çıktı
    oruç onel diye biri yazmış yoksa o sen misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoboy

bu hasa bu ay pc txxx(xxxx sayısı harf sayısıdır :)) adlı dergide çıktı
    oruç onel diye biri yazmış yoksa o sen misin?

evet hocam ancak oruç degıl Orçun Önel olacak
  • Abi nesin sen ya matrix falanmı ne yapmışın öle hayatımda gördüğüm en güzel kasaya sahip olmuşsun Tebrik ediyorum seni gerçekten şahane çalışma
  • abi naptın sen ya gelecekten kazayla geçmişe gelip burdamı kaldın yoksa nedir bu zamn makinesi yapmaa çalışıp beceremeyince bilgisayaramı dönüştürdün bunu resimlere baktıkça pikolojim bozuldu yarın bende girişecem kasaya
  • kardeş elektrik faturası ne kadar gelior :):):):)
  • korktumm senden naptın sen ya
  • usta bende yapacamda şu kalkan kapagın altında onu tutan onu kaldıran bişiler vardır sanırım onun sasıl bişi olduğunu biraz anlatırmısın ve mümkünse birde resim
  • Abi sen hangi gezegenden geldin. Gemi yanlışlıkla flnmı düştü. aha mesaj yolluyolar sana

ah uh kem küm lem uşt puşt cııyyyüüüytfsh ha oldu......................... modkerdan dünyadaki mantaya ordamısın tamam. Gezegenine ne zaman dönecen tamam. Bak benide Türk dünyalıların msn ağızına alıştırdın tamam. Heyet sana bir gemi yolluyor tamam. Babaannenin 1000. doğum günü varmış sonra geri gidersin tamam.

• tek bir kelime: aşmış
  • dostum mod süper olmuş ama benim dikkatimi başka bişi çekti o yamaha dsp e 850 mi?
  • ohaa üstad
  • benseni nerden tanıorm mantaboy hmm hmmm hmm buldum HWMden bu arada kasa tam süper olmuş
  • Ellerine sağlık mükemmelsin full+full bir iş çıkarmışsın!( sen kral olmaya layıksın)
  • selam manta
    şimdi bişi daha soracağım videoda 2 tane led taktığın bi plastik parça var o ne oluyor tam olarak
    baya ii göstermiş ledleri
  • hocam onlar tamıya marka r/c model arabamın plastık aksamında yer alan yedek parcalardan bırı...

bu arada bıraz uzagım forumalra cevap veremedım hemen.. tekrardan tesskurler yorumlar ıcın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 6 Şubat 2007; 20:08:55 >
  • utanmasan Nos Takcan :D
  • ooooo manta abimiz bir daha geri dönmeyeceyini sanıyordum hoş geldin usta umarım kalıcısındır yeni şeyler varmı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

ooooo manta abimiz bir daha geri dönmeyeceyini sanıyordum hoş geldin usta umarım kalıcısındır yeni şeyler varmı ???

manta rahat durur mu hiç
  • Abi helal olsun ya süper ötesi olmuş.Harika bir şey.Bende bunları düşünyodum diyordum benim kasadan hiç bir şey olmaz ama senin modu görünce demek bu kasadan da bir şeyler olurmuş.Yavaş yavaş bende bir şeyler yapmayı düşünüyorum...Dilimi yutacaktım nerdeyse fotoğrafları görünce
  • hehehe valla elıme baska bır dandırık kasa aldım onunla ugrasıyorum bakalım o adam olursa butun kasalr adam olur abı :D yakında bıtıyor.sesız durmadıgmın bır gostergesı olur umarım ..ısmı ıse Gaffer Lad project dıye gelecek.yanı ıhtıyar delıknalı :D cunku kendılerı bır p3 kasa ve p3 sıstem ..Eskı sıstem kullananlara bır gaz olsun nıyetı guttum :P gercı modda cok cok farklı bırsey olmayacak hatta x-open kadar dıkkatte cekmeye bılır ama clıp ıcın daha cok emek sarfedecem sanrım cunku gelen yorumalr hep clıpler uzerıne oldu.3 cu olacak clıp hem daha janjanlı hemde daha bı ogretı ıcersın ıstıyorum bakalım .vakıt buldukca ıkı zımpara atıyorum.sımdılık hoscakalın gorusmek uzere arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 12 Şubat 2007; 18:21:45 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.