Şimdi Ara

Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi gerçekten helal olsun moding hastalıgı bu olsa gerek
  • usta bi ara uğrayıp yeni bişeyler yapsan çok güzel olacakta bu mesajımı ugramadan okuyamazsınki ugarasanda zaten mesajın anlamı kalmaz yani acayip budurum

neyse usta bi kasa yaptın tam yaptın ama orda kaldın biz yani senden geri kalanlar nerdeyse sana yetişirken sen hala ordasın yakışıomu ya
  • valla ellerine sagglık yeni yapacagın dandık kasayı bekliyorum
  • çalışmaya bakarken okula geç kaldım ama halaa burdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

eyvallah hocam o sıcaklık sogutma sıstemının ıcındekı serpantının vermıs olugu ısı degerı..vu-metrede ses kartına baglı ...

bos durma olayına gelınce ozel bır pcmagazın dergısınde modıfkasyon uzerıne her ay yenı bır modıfıye uzerıne yazılar yazıyorum..sımdılık ufaktan basladık bırseyelre ılerıde fakrlı seyelrede ımza atarız ınsallah ;)

Eğer bana ses kartına bağlamayı öğretirsen bende alıp bağlıycam

cooler master musketeer değilmi o ?
    alıp bağlıycam aldım gazı

ama bir sorun var benim ses kartı anakartda

• quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

eyvallah hocam o sıcaklık sogutma sıstemının ıcındekı serpantının vermıs olugu ısı degerı..vu-metrede ses kartına baglı ...

bos durma olayına gelınce ozel bır pcmagazın dergısınde modıfkasyon uzerıne her ay yenı bır modıfıye uzerıne yazılar yazıyorum..sımdılık ufaktan basladık bırseyelre ılerıde fakrlı seyelrede ımza atarız ınsallah ;)

Burda merak ettıgım vu metreyi ses kartına nasıl bağladıgınız bu konuda biraz bilgi verebilirseniz sevinirim....Ses kartınız nedir bu arada tesekkurler
  • mükkemel olmuş

bir ara bendede ever power akrilik kasa vardı gece oda pavyon gibi oluyordu
  • super olmus ona soz yok.. bı de clip arkaplan da calan muzıgın ısmını verebilirsen super olucak...
  • super olmus ya sen mukemmelsın :)
  • Haydi bi bakıver şu foruma da musketer ı nasıl bağladın ses kartına...
    bende istiyorum
  • bu kasaya töbe estafurullah bişe olmuş deişik bişe

ama dehşet yapmıssın hırsızlar elleyemez bunu korkarlar
  • sistem bileşenlerin nelerdir ?

çok güzel bir çalışmaya imza atmışsın tebrikler
  • OOOooo HACI tebriklerrrr süper bişi youtubeye gönderdiğin video ve şarkııı süpeeerr yabancılar yazı yazmışşş videonun altınaa ...
  • arkadaslar kasa modumu 3-4 haftadır ara verdım ama kasa moduna ara verdm baska modlara devam o yuzden sızlerı bırazdaha bekletecegım cunku onumzdekı haftalarda cnr tunıng showa hazırlıyorum aracımı.hazırlanma asamasında kendıme dusen bır kac mod ıslemını barı paylasayım sızınle bos kalmasın:D bunlar sadece bır kacı bu fotoalra ek olarak bı kac mod ıslemı daha var ancak onalrıda fuara yolunuz duser ıse orada gorme sansını yaklayabılırsınız :D gelemssenız fuardan sonra yayınalrım burada.. Bu arada tekrardan yorumlar ıcın teskurler...

sıgorta kapagı oncekı halı
     Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi)

sonraki

Kültablası Önceki hali

sonraki

bunalrın harıcınde anfılerın kapaklarını parcaladım :D ve boyasınıda 2004 yılında kurumamıs sıyah boyanın uzerıne u.v boya sıkarak gerceklstırdıgım boya sıtılını kullanacam..wooferlarda u.v duyarlı olacak ve blacknightı da caktıkmı bakalım ne gıbı sonuc cıkack ortaya uamraım yetıstırebılırım cunku cok az zman kaldı 5 nısana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 26 Mart 2007; 20:11:16 >

• şimdiye kadar ördüğüm en üzel modlardan birisi.... alkış sana!!!!
  • manta eline sağlık süper bir kasa olmuş. Yeni hali.. :)

ps:ben Ç.Ç burda da rastlamak varmış sana :)
  • ABİ KASA SÜPER WALLA BENDE DE AOPEN H600 B28 WAR AMA KASAMIN RESMİNİ KOYMAYA UTANICAM ARTIK SENİN MODU GÖRDÜKTEN SONRA
  • mantaboy ne diyeceğimi şaşırdım valla mod işinde tam bir sanatçısın tebrikler.
  • çok boş zamanı ve parası olan arkadaşı tebrik ediyorum.
  • Manyaq Yakıyordur Bu Yawww
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.