Şimdi Ara

Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal kullanımda sıstem 10-25 c arasına ayarlı yanı suanda gunluk 4.0ghz. 36c lerde falan ...
  • hocam aşmışsın olayı eline sağlık

o şişelerdeki olayı fosforlu kalem le yaptın di mi ne kdr koydun bi şişeye
    bi de uv lightlar kapalıyken b kaç resim gönderir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eomer123 -- 1 Ekim 2006; 21:09:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

manta kaç derecelerde kullanıyorsun günlük olarak?izolasyon yaptın mı?

sıkı soğutma yapıp güzel dercelerde kullanma amacı vardı o sebeple modlama yaparken yalıtım için boşluk bırakalım dedik..dediğimizle kalmadık kestik..ama kestiğimizle kaldık
     Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi)

yaw kesmişsinde bi işe yaradı mı acaba

• bende arka tarafı ıkı esıt parcada kestım.ama kesme amacım sıcaklıktan cok bana headsınk degısımı ıcın gereklıydı .yanı kendı makınamda kesık olan bolumun bana cok buyuk faydasını gormedım ama arkaya konulacak olan fanın belkı bıraz dusus saglaması soz konusu olabılır.cunku ıslemcı sadece kendı cevresıdne degıl boardu da ısıtıyor...

Aopen To X-open CaseMod By Mantaboy (Clip Eklendi)
  • anaaaaaa ne leyn yanlışmı görüyorum yoksa manta abi o arkadaki siyah görünen iskelet bu topicin başrol asasının iskeletimi oynanmadık yer kalmamış feryer delik kesik sökük kırık dökük
  • :)))) aynen o ıskelet
  • abi ozaman bu kample sanat eseri olmuş ve tamamen senin esrin olmuş şimdi başka bi ayrı özendim valla
  • tesskur ederım kardesım.bır kac kısye bu modıfıkasyon gazını verdıkysek ne mutlu bana ....
  • abi ben zaten kendi kendimi doldurdum kusura bakma senin gazı büyük bir zevkle alırdım ama yer kalmadı gümlemeyelim sonra
  • birazmı millet fazlasıyla alıyor
  • gumle hoca bak bızde kafa mafa kalamadı yarısı yok yedık kafayı :D
  • estafurullah hacı yarı kafayla bunları yaptıysan tamını ne düsünüyüm ne görüyüm
  • ole dıyorsunda hocam kız arkadasımı bıle bu zevk ugruna kaybettım dusun artık :D Ihmal ıhmal ıhmal canım bugun basım agrıyor kapa telı kac mhz de kalmıstık :D
  • abi helal olsun ne diyim modcu gelmişsin modcu gidecen senin atın modlu mantan avradın modlu kasan silahınıda sen yaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

abi helal olsun ne diyim modcu gelmişsin modcu gidecen senin atın modlu mantan avradın modlu kasan silahınıda sen yaz artık

alemsın hoca yaa ...
  • hehe hocam onlar olsada olur olmasada ya salla sen moduna bak hayattan nasıl zevk alıyorsan öle yasa illede kız olacak die bişi yokki ama bekli ileride senin kafada bi kız bulursun evlenirsin ortaya daha deli manyak bişiler cıkarırsınız ayrı mesele
    quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

ole dıyorsunda hocam kız arkadasımı bıle bu zevk ugruna kaybettım dusun artık :D Ihmal ıhmal ıhmal canım bugun basım agrıyor kapa telı kac mhz de kalmıstık :D

• bende onun pesındeyım hocaa ..dusunsene arcelık fırın mod yada arzum mixer mod :D neonlu falan ...yada buzdolabı plexı ve ıcıne blaclıght yada neon uygulaması. ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 3 Ekim 2006; 1:40:11 >
  • annaaaa öle birisinden bir tanede ben isterim bulursan haberim olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

bende onun pesındeyım hocaa ..dusunsene arcelık fırın mod yada arzum mixer mod :D neonlu falan ...yada buzdolabı plexı ve ıcıne blaclıght yada neon uygulaması. ...
  • Hocam Yaptığın Bu İş Sonucu Seni Ayakta Alkışlamaktan Başka Yapacak Bişi Yok.Bravo.Sana 2 sorum olacak mantaboy

1.Kasadaki Bir Göstergede -55 Derece Yazıyor.O Neyin Sıcaklığı.
    2.Kasadaki Desibel Göstergesi Ses Kartınamı Bağlı.Ve Neyi İfade Ediyor.Ara Sıra Sonuna Kadar Vurduruyorsun.
    Bence Sen Boş Durma Katıl Birşeylere.Senin Böyle Gittikçe Biryerlere Geleceğine İnanıyorum Çalışmalarının Devamını Diliyorum.
    Kendine İyi Bak.

KOLAY GELSİN.
  • eyvallah hocam o sıcaklık sogutma sıstemının ıcındekı serpantının vermıs olugu ısı degerı..vu-metrede ses kartına baglı ...

bos durma olayına gelınce ozel bır pcmagazın dergısınde modıfkasyon uzerıne her ay yenı bır modıfıye uzerıne yazılar yazıyorum..sımdılık ufaktan basladık bırseyelre ılerıde fakrlı seyelrede ımza atarız ınsallah ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.