Şimdi Ara

AORUS AD27QD | 27' IPS - WQHD - HDR - 144Hz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
9
Favori
34.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alprux

Nasıl sorunlar vardı ki ben kronik sorun yada ciddi anlamda herkesin yaşadığı bir sorun görmedim
    Ciddi sorunları yoktu ama ufak tefek yazılımsal sıkıntılar vardı. Hatta bildiğim bir şey bi firmware güncellemesi bilgisayarın dilini ingilizce yapmadan yüklenemiyordu. Bu gibi sıkıntıları falan gidermişlerdir. Yoksa birebir aynı olan bu modeli neden çıkarsınlar? Aklına başka bir neden geliyor mu?
  • dakamon kullanıcısına yanıt
    Problem var mı bilemiyorum çünkü alan Kişiler konu ile ilgilenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben bu monitörü aldım az önce elime geçti yalnız sağ üstte bir parlak piksel, sol üstte de bir tane ölü piksel var.garanti kapsamına girer mi ? rahatsız edici boyutlarda değil sizce geri mi göndereyim yoksa uğraşmaya değmez mi ?
  • teyzex T kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamina girer. Internet uzerinden alisveris yaptiysaniz hata olmasa dahi direk gonderme hakkiniz var.

Ben olsam gonderirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzex T kullanıcısına yanıt
    Gönder gitsin hocam neden sıfır üründe sorun yaşayasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzex

beyler ben bu monitörü aldım az önce elime geçti yalnız sağ üstte bir parlak piksel, sol üstte de bir tane ölü piksel var.garanti kapsamına girer mi ? rahatsız edici boyutlarda değil sizce geri mi göndereyim yoksa uğraşmaya değmez mi ?
    Hangi siteden aldığını söyle de oradan almayalım :D
  • Beyler size gelen monitörlerde kutu açarken güvenlik bandı varmıydı ?

Bir arkadaş aldı onda güvenlik bandı çıkmamış sizde durum nedir ?
    Yukko dan aldı ikinci el olma ihtimali geldi aklımıza
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ben KD25F serisinden satın aldım. Kontrol ettiğimde güvenlik bandı bulunuyordu. Hatta özellikle güvenlik bandına baktım herhangi bir yıpranma ya da sonradan yapıştırılma izleri var mı diye bir problem yoktu.
  • Hocam bant bu şekilde gönderilmiş

sizde de böyle miydi ?
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/owmq88

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafını çekmedim fakat bende yer alan bant yuvarlak şekildeydi. Belki modelden dolayı farklılıklar olabilir bu bant durumlarında. Gördüğüm kadarıyla bir problem gözükmüyor.
  • GIGABYTE
    AORUS FI27Q-P Gaming Monitor | Monitors - GIGABYTE Global
    https://www.gigabyte.com/Monitors/AORUS-FI27Q-P#kf

GIGABYTE
    AORUS FI27Q Gaming Monitor | Monitors - GIGABYTE Global
    https://www.gigabyte.com/Monitors/AORUS-FI27Q#kf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 28 Ağustos 2019; 21:40:1 >

• arda505 kullanıcısına yanıt
    FI27Q-P ilgi çekici duruyor özellikleriyle. Sanırım gerçek 10 bit. FRC ile arttırılmış değil.
  • şimdi gigabytte de en iyi monittör hangisi kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

şimdi gigabytte de en iyi monittör hangisi kafam karıştı
    Siz monitör aldınız mı hocam?
    En son Asus Vg279q bakıyordunuz. Geçen HB'da fiyatı 2100 liraya kadar düştü. Şimdi tekrar 2600 seviyesine çıktı.
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Vg258QR aldım renkleri doğal değildi ekran biraz sarı gibiydi iade ettim.

Gigabyte alıyım dedim Amazon.de de 458 kargo dahil fiyata geldi euro yükseldi ürün stoğu bitti suan salak gibi bakıyorum :)

Hepsiburada 4.300 tl fiyatı var alamadım
  • quote:

Vg258QR aldım renkleri doğal değildi ekran biraz sarı gibiydi iade ettim.

Gigabyte alıyım dedim Amazon.de de 458 kargo dahil fiyata geldi euro yükseldi ürün stoğu bitti suan salak gibi bakıyorum :)

Hepsiburada 4.300 tl fiyatı var alamadım
    Alacaksan VG279Q öneririrm hocam. Rtings.com zaten bu zamana kadar test ettikleri en iyi oyuncu monitörü olarak 1. sıraya koymuşlar.
    IPS panellerin genel bir sorunu olan ıps glow çok az var. Renkler çok ama çok canlı,aynı zamanda oyun performansı olarak da oldukça hızlı. VA panellerden çok üstün. Hatta TN panellere yakın bir değer sunuyor.
    Aklında bulunsun hocam.
    Monitör 1080p o yüzden o cihazdan vazgeçtim.
  • quote:

Monitör 1080p o yüzden o cihazdan vazgeçtim.
    2k adam akıllı 10 bit bir IPS cihaz için 2 kat fiyat vermen gerekiyor hocam.
    Full HD çözünürlük,rekabetçi oyunlar için hala evrensel çözünürlük.
    Hocam ben artık 4.000 tl yi gözden çıkardım 2 aylık maaşım ama olsun uzun süre kullandığımız ürünler bunlar.
    Asus artık teknoloji gerisi kaldı monitörlerinde usb falan yok alt model üretiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

FI27Q-P ilgi çekici duruyor özellikleriyle. Sanırım gerçek 10 bit. FRC ile arttırılmış değil.
    Sitesinde 8+frc olarak gözüküyor,galiba aynı panel kullanılacak ama bu sefer belki overdrive daha iyi ayarlanmış olarak gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 30 Ağustos 2019; 1:29:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.