Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
AORUS GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
sen birde 3080 igör :D, alev atıyor resmen, hem mecaz hem gerçek anlamnda "Alev atıyor" Bu kış odanın ısınma sorununu hallettim gibi
Orijinalden alıntı: tahsin3323sen birde 3080 igör :D, alev atıyor resmen, hem mecaz hem gerçek anlamnda "Alev atıyor" Bu kış odanın ısınma sorununu hallettim gibi
Profilinizdeki satışlardan önceki kartınız 980ti Water olarak düşündüm. Şimdi 1080ti water.. Atlama yapmışsınız 2080ti water kullanmadan 3080 e geçerek.. İyi satışlar dilerim
-
Evet 2080 çıktığın da 1080 almıştım, 3080 çıktığında da 2080 alacaktım ama şu anda 2080 ler ile 3080ler birebir aynı fiyata satılıyor, anormal bir piyasa var.
İki bin serisinin fiyatları yüksek çıktı, üç bin serisi çıkınca da düşmedi. Şimdi tüm ekran kartları pahalandığı için iki bin serisi de kendine üç bin serisinin fiyat aralığında yer buldu. Performansı birebir aynı olan iki modelden iki bin serisine ait olanı şu aşamada 1000-3000 lira daha uygun olmalı. Aslında stok sıkıntısı yeni modellerden çok eski modellere yaradı diyebiliriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X