Şimdi Ara

AORUS GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 AORUS GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G
    • Kutu İçeriği tamdır.
    • 1 Mart 2018 tarihinde amazon.it den alınmıştır.
    • Fotoğraflarda da görüldüğü gibi kartın slot ve pin kapakları üzerindedir.
    • Kartın herhangi bir sıkıntısı veya sorunu yoktur, hiç tamir görmemiştir.
    • Fan hız ayarını kendiniz yaparsanız, yani fan hızını manuel modda kullnırsanız kart 63 dereceyi geçmiyor
    • Bugüne kadar hiçbir oyunda RTX ayarı dışında hiçbir ayarı medium ve High da oynamadım, hep ultra yada very high ayarlarda kullandım 45 FPS in altına düşmüyor, oyunlar gayet smooth ve akıcı
    • Kendi Aourus yazılımı çok kötü kullanmanızı tavsiye etmem, hazır modlarda(OC gaming-slient) oyunlarında arasıra çökme sorunu oluyor, ben çoğunlukla "manual OC" modda kullandım. 0 hata 0 sorun...
    • Fotoğraflarda ekran karının çalışma frekansı gözüküyor, bu değerler "Gaming moddaki" boost frekans değerleridir, manuel modda 2050 MHZ de çalışıyor, manuel 1770 Mhz ayarladığınızda kendisi oyun içersinde 2000+ Mhz e boostluyor ve sıcaklık 58-60 derece oluyor.
    • Sadece akşamları iş sonrası oyun amaçlı kullandığım bir kart, alınma tarihi eski bile olsa çalışma saati çok fazla değildir
    • 3080 seahawk alabildiğim için boşa çıkmıştır

• sahibinden yada gittigidiyor üzerinden satış yapılır (ücretsiz kargo)
    • Havale/EFT ile alımlarda KArgo ücreti alıcıya aittir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• çok yakışıklı alet beee

• Overland kullanıcısına yanıt

sen birde 3080 igör :D, alev atıyor resmen, hem mecaz hem gerçek anlamnda "Alev atıyor" Bu kış odanın ısınma sorununu hallettim gibi AORUS GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G 

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin3323

sen birde 3080 igör :D, alev atıyor resmen, hem mecaz hem gerçek anlamnda "Alev atıyor" Bu kış odanın ısınma sorununu hallettim gibi  

Profilinizdeki satışlardan önceki kartınız 980ti Water olarak düşündüm. Şimdi 1080ti water.. Atlama yapmışsınız 2080ti water kullanmadan 3080 e geçerek.. İyi satışlar dilerim

• Evet 2080 çıktığın da 1080 almıştım, 3080 çıktığında da 2080 alacaktım ama şu anda 2080 ler ile 3080ler birebir aynı fiyata satılıyor, anormal bir piyasa var.

• tahsin3323 T kullanıcısına yanıt

İki bin serisinin fiyatları yüksek çıktı, üç bin serisi çıkınca da düşmedi. Şimdi tüm ekran kartları pahalandığı için iki bin serisi de kendine üç bin serisinin fiyat aralığında yer buldu. Performansı birebir aynı olan iki modelden iki bin serisine ait olanı şu aşamada 1000-3000 lira daha uygun olmalı. Aslında stok sıkıntısı yeni modellerden çok eski modellere yaradı diyebiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.