Aorus Pro B560m Ax vs. Msi Z590 Pro Wi fi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
B560 anakartlar en az yarı yarıya ucuzlamadan Intel sistem toplanmaz.
B560 ın AMD karşılığı B450 dir fakat ne hikmetse B450 de 800-900 lira olan anakart B560 da 1600-1700 liraya fırlıyor.
-
Teşekkürler ancak 980pro m2 ssd aldım. Pcie4 gerekiyor. -
Doğru ama işlemcim mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: umutbaran
Doğru ama işlemcim mevcut.O zaman direk Z590 alın çünkü arada çok az bir fark var en azından yüksek ihtimal 12.nesil işlemciler için de destek alabilirsiniz ama Intel B560 a böyle bir destek sağlamaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: umutbaran
Teşekkürler ancak 980pro m2 ssd aldım. Pcie4 gerekiyor.4.0 desteği olması lazım
-
ASUS dışında tüm Z490 anakartlar 11. nesil ile PCI EXP 4.0 destekler.
Ayrıca bir sonra ki nesil soket değişecek, şu an en iyi anakartıda alsan 11900K üzerine CPU hiçbir zaman takamayacaksın.
-
Teşekkürler. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Sadece 560 ve 590 destekliyor zannediyordum. Zaten aldığım pc yi 10 sene kullanıyorum. İşlemci upgrade vs. yerine sistemi tamamen değiştiriyorum. Z490 almak daha mantıklı duruyor. -
Rocket lake cpu takacaksan önce bios güncellemen gerekir yoksa görüntü alamazsın, buna dikkat et.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X