Şimdi Ara

MSI B550M Pro-Vdh Wifi - 1003 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok güzel fiyata düşmüş, sistem toplayanlar kaçırmasın.

• Güzel fiyat, bu düşsün ki b550m mortarlar, b550a prolar da düşsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fırsat.

İyi denk geldi, bir adet aldık. Haber için teşekkürler.

• Msi burda wifi olarak kalitesiz bileşen kullansada soket b550 olduğu için fiyat güzel.

Ayrıca tier list bakıldığında C sınıfına giriyor. Yani orta ile üst düzeye yakın kalite var.

Sıfır olsun kafam rahat olsun diyenler için rahatça tercih edilebilir.

• Wifi neyse de bluetooth neden 4.2 yani 5 çok mu zordu anlayamadım. Fiyat güzel. Rgb bağlantıları var mı diye bakıyorum ulaşamadım yanlış yete bakıyorda olabilirim. Hali hazırda kartı olupta yükseltme yapılmak amaçlı değilde sıfırdan alınacaksa güzel fiyat esasen. Teşekkürler.

Edit: 2 adet RGB ile 2 adet adreslenebilir RGB bağlantıları mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 5 Mayıs 2022; 1:18:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

cok dogru soyledin, bende de 550 mortar var berbat ötesi bir wifi alici koymuslar illallah ettim

• Yorumları okudum vazgeçtim. Malzeme kalitesi olarak eleştirmişler, USB bağlantı pinleri çabuk eğiliyor demişler. Özellik olarak çok iyi bu fiyata ama yorum okuyunca etkileniyor insan. Temizlerken elimde kalır kart bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI PRO PRO Z690-A WIFI DDR5
    19 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • knight_offline kullanıcısına yanıt

Hocam bende de var aynı kart, bluetoothta sıkıntı yaşıyor musunuz acaba?

Mi Basic 5 kulaklık var, kesiliyor, laglanıyor, kısacası müzik dinlettirmiyor, film izlettirmiyor lanet olasıca.

Fakat bluetooth hoparlör bağlayınca sıkıntı yaşamadım.

• bundan kullanıyorum. wifi bluetooth için almıştım. ram uyumunda problem yaşadım sadece. uyumlu ram listesinde olmadığı için herhalde ve ramım de ucuz bi şeydi. 3200 mhz çalıştıramadım, şuan 2933 çalışıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • in watermelon sugar İ kullanıcısına yanıt

Uyumlu ram listesi bayağı kısır gibi görünüyor hocam. Ben de bakmıştım da, piyasadaki ramlerin bir tanesi bile uyumlu görünmüyor. Siz hangi marka model kullanıyorsunuz, tam olarak kod yazabilir misiniz lütfen?

• -Chimaera kullanıcısına yanıt

PNY MD16GK2D4320016AXR XLR8 benimki.

şuan piyasada olanlardan kingston hyperx fury HX436C17FB3K2/16 uyumluymuş benim işlemciye göre ama almaya niyetlendim sonra gerek yok dedim

• -Chimaera kullanıcısına yanıt

MSI B550M Pro-Vdh Wifi uyumlu ram yazınca direk burası çıkıyor epeydir bakmadım fiyatlara iyice pahalanmış akşam incehesapa bak aynı ram indirime girer belki

https://bilendenal.com/MSI-B550M-Pro-VDH-WiFi-Anakart-uyumlu-DDR4-DIMM-RAM-Sata-III-2.5-inc,-M.2-Sata-III,-PCIe-x4-v3-NVMe-M.2,-PCIe-v4-x4-NVMe-M.2-SSD-HDD.html

• bluetooth var miydi kartta ya hic haberim yok 😄

kullanmadigim icin yorum yapamayacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.