Şimdi Ara

AP-MS rün hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben böyle yaptım beyler sizce nasıl ? kırmızılara hybrid mi kullanmalıyım yoksa magic penet. mi ?

ayrıca bu rünü nunu(jungle), fiddlesticks(jungle), twisted fate ve ryze da kullanmayı düşünüyorum.başka hangi hero larda bu sayfa işlevsel olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 25 Ağustos 2014; 1:02:03 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer rün sayfam var, Cdr koymadım sanırım ama koyulabilir de, göz ağrım olarak severim o rün sayfamı.

Dediğin gibi movement speed ihtiyacı olan ap mid şampiyonlarının yanında benim en sevdiğim hardcore cc ap tank jungle'lar da yararlanır bu rün diziminden. Seju'da kullanmayı severim mesela.

Edit: Jungle için hybrit daha mantıklı oluyor, ama middeyken de oto ataklarla minyon kaçırmamanı, dürtmeni sağlar hybrit pen. Bir tek jungle fiddlesticks'e mpen daha iyi olur söylediklerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osensei -- 25 Ağustos 2014; 3:30:44 >
  • CDR'yi at. Annie için de iyi ama %4.5 middeki biri için fazla bence 3 yeter gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.