Şimdi Ara

AP Repeater / WDS bağlantısı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde D-link DWL-2100AP access point var bununla 80-90 metre uzaktaki wireless interneti bulunduğum yerde wireless olarak kullanmak istiyorum.
    tüm denemelerime rağmen sonuç alamadım.
    repeater modda karşı tarafın wirelessı nı görüyor kaydediyor fakat ip ayarlarını da yapmama rağmen internete bir türlü bağlanamadım.
    wds denememde sonuç vermedi.

konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok çokkk memnun olurum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost588 -- 14 Kasım 2012; 12:47:12 >

• mesafe sıradan ev sistemlerine göre biraz fazla gibi. standart kablosuz modemler ve acces point ler ile bu mesafelerde sorun yaratır bulsa dahi bağlanamaz bağlansa internete giremezsin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost588

arkadaşlar elimde D-link DWL-2100AP access point var bununla 80-90 metre uzaktaki wireless interneti bulunduğum yerde wireless olarak kullanmak istiyorum.
    tüm denemelerime rağmen sonuç alamadım.
    repeater modda karşı tarafın wirelessı nı görüyor kaydediyor fakat ip ayarlarını da yapmama rağmen internete bir türlü bağlanamadım.
    wds denememde sonuç vermedi.

konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok çokkk memnun olurum .

client modda baglanabiliyormusun ?
  • sinyali almada sıkıntı yaşamıyorum hatta test için yakın bir noktada denedim yine olmadı acaba ip ayarlamada yada gateway demi sıkıntı yaşıyorum?
    şuan test için kendi telefonumdan hotspot yapıp tekrar tekrar deniyorum, telefonu görüyor ağ olarak kaydediyor fakat interneti laptop'a aktarmıyor.
    protokol haberleşmesi mi farklı dicem ama bu sefer laptop direkt bağlantıda internete giriyor...
  • şifreleme varmı.
    telefonları hotspot olarak kullanırken bazı şifreleme türleri sorun yaratabilir.
    2100 le ilgili yorum yapamam lakin laptobun direkt bağlandığı
    bir ağı başka donanımlarla her türlü repeating yapabiliyoruz.
  • deneme amaçlı olarak wep şifreleme yaptım ama şifrelemede bir sıkıntı yok laptop ile sorunsuz bağlanabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost588 -- 15 Kasım 2012; 17:24:30 >
  • bu arada forumda bir zamanlar aynı 2100 le aynı sıkıntıyı yaşamıştı başka bir arkadaş.
    Client olamıyordu ağa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedenini çözemedim fakat clint modda bağlanıp interneti pc ye kablo üzerinden verebildim ama repeater modda hala interneti aktarmada sıkıntı yaşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.