Şimdi Ara

AP Trynda'ya lane kaybettim sorun bende mi?(Ranked) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

quote:

quote:

quote:

quote:

ulen stun + ignite bas her türlü kesersin oynamayı bilene trynda bi halt yapamaz bide burda nerf diyor adam iyide ad trynda q sü ne heal veriyor nerf yesin?

Ap diyom 500 heal veriyo diyom QQ diyom

güzel kardeşim iyide bitek ap mı oyananıyor ben genel anlamda söylüyorum ad kasarsan q az heal veriyor nerf zor gelir

Ad tryndamere'in metada yeri yok şuan zaten.Düşük levellarda falan kullanılıyor ad trynda.Şimdilerde ap trynda'lar türemeye başladı onlardan bahsediyorum ad'de zaten verdiği heal useless ultisi ve crit vurması önemli ad'de

yapma useless falan değil ultiden sonra hayat kurtarıyor o heal.
    dediğim gibi gelirse ap ratio gelir ama şöyle düşünüyor olabilir riot trynda yı metaya sokmaya çalışıyor olabilir master yi gibi.

Dostum riotun metaya sokmaya çalıştığını falan düşünmüyorum çünkü uzun zamandır nerf yada buff yemiyor trynda.Ad kasarsan heali sadece ultiden sonra seninde dediğin gibi ignite'dan falan kurtarmaya yarıyor.Ama ap kastığı zaman 20.dk da 500 heal atıyordu kendine.Eskiden ad'yken de iş yapıyordu q skilli lanede sağlam sustain sağlıyordu fakat iyi nerflediler o zamandan beri görmüyordum kendisini.Ta ki ap trynda keşfedilene kadar

Karşında tryndamere göremedim? Bu konuyu saat 3'te açmışsın. Lolkingde 19 saat öncesine kadar ki oyununu görebiliyoruz. Önce gerçek profilini ver ondan sonra eleştirileri göze al.

/>

Dün akşamüstü oynadım oyunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ulen stun + ignite bas her türlü kesersin oynamayı bilene trynda bi halt yapamaz bide burda nerf diyor adam iyide ad trynda q sü ne heal veriyor nerf yesin?

Ap diyom 500 heal veriyo diyom QQ diyom

güzel kardeşim iyide bitek ap mı oyananıyor ben genel anlamda söylüyorum ad kasarsan q az heal veriyor nerf zor gelir

Ad tryndamere'in metada yeri yok şuan zaten.Düşük levellarda falan kullanılıyor ad trynda.Şimdilerde ap trynda'lar türemeye başladı onlardan bahsediyorum ad'de zaten verdiği heal useless ultisi ve crit vurması önemli ad'de

yapma useless falan değil ultiden sonra hayat kurtarıyor o heal.
    dediğim gibi gelirse ap ratio gelir ama şöyle düşünüyor olabilir riot trynda yı metaya sokmaya çalışıyor olabilir master yi gibi.

Dostum riotun metaya sokmaya çalıştığını falan düşünmüyorum çünkü uzun zamandır nerf yada buff yemiyor trynda.Ad kasarsan heali sadece ultiden sonra seninde dediğin gibi ignite'dan falan kurtarmaya yarıyor.Ama ap kastığı zaman 20.dk da 500 heal atıyordu kendine.Eskiden ad'yken de iş yapıyordu q skilli lanede sağlam sustain sağlıyordu fakat iyi nerflediler o zamandan beri görmüyordum kendisini.Ta ki ap trynda keşfedilene kadar

Karşında tryndamere göremedim? Bu konuyu saat 3'te açmışsın. Lolkingde 19 saat öncesine kadar ki oyununu görebiliyoruz. Önce gerçek profilini ver ondan sonra eleştirileri göze al.

/>

Dün akşamüstü oynadım oyunu.

kanıtlandı onaylandı ben kaçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 20 Şubat 2013; 18:32:45 >

• Şu AP Trynda'yı gerçekten merak ediyorum oyun içinde, denemeye de korkuyor insan. Arkadaşa hak veriyorum, doğrudur.
  • ap yi ap tryndamere .. artık ad olarak işe yaramayan (tartışılır) her heroya ap bişiler yamayıveriyolar
  • Sorun sende değil q ve e nin inanılmaz güç artışı yetmezmiş gibi basic atağıda çok güçlü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Ap tryn gerçekten güçlü arkadaşlar hayır bende lane kaybettim ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

aynısını Gurcell burdayken yaptım hort uyarısı yedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

aynısını Gurcell burdayken yaptım hort uyarısı yedim :D

Tamam Başkan

• AP tryn oldu gitti..
  • quote:

qnq ben ap try oluyum sen istedigini al xd 1v1 atak xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipâhi

quote:

qnq ben ap try oluyum sen istedigini al xd 1v1 atak xd

hehe her türlü kesiyonmu 5 saniyeyi içine alırsan kesersin

• Ap try gelmişti karsıma 5. dakikada kulesini almıştım sende sorun yoksa tamamen berbat
  • Ohh konu bol bol blok kaynıyor sonra bu herifler çıkıp 2ie op diyorlar teşekkür ederim bu konuyu açtığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Ohh konu bol bol blok kaynıyor sonra bu herifler çıkıp 2ie op diyorlar teşekkür ederim bu konuyu açtığın için.

2 ie op
  • q nerfinden önce baya tercih ediliyordu şimdide gideri var fakat işi 2 ccye bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

ulan troll adama lane kaybediyorsun bide nerf diyosun hay kafana

AP tryndamere oldukça güçlü.

+1
  • Şubat konusu çıkmış gelmiş ana sayfaya. Nerf yedi zaten şuan 2 CC'ye bakıyor. Al bi quinn keyfine bak lane'de yaklaşamıyor E attığında sen de E at kalıyor öyle mal gibi. (bu bir anı arkadaşlar tabi ordaki tryn bendim yaklaşamıyordum adama :(( "
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlayer

Ap try gelmişti karsıma 5. dakikada kulesini almıştım sende sorun yoksa tamamen berbat

Konu hort+kilit pls
  • la geçen voyboyda ad kullanmamışmıydı turnuvada nesi viable değil anlamadım
  • quote:

Jaycede stun varda bizmi bilmiyoz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.