Şimdi Ara

AP Trynda'ya lane kaybettim sorun bende mi?(Ranked) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knock back ile stun farkini bilmiyo adam sdf

:(

bakiyim dedim forumun haline yine agliyo forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

ulan troll adama lane kaybediyorsun bide nerf diyosun hay kafana

AP tryndamere oldukça güçlü.

yiyecegi nerfi yemiş herkeze kaybedebilirsin oyunculukla alakalı bu ama 20.dakkaya inhibitöre geldiyse sorun bu konuyu açan arkadaşta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

Jayce aldım karşıma trynda pickledi dedim top easy olucak.Bir baktım adam 435lik ap itemi ile başlamış Allah Allah dedim.Nunu early gank attı flash atmak zorunda kaldım base gittim geri geldim.Çalıdan çıkıp direk üstüme kaydı sonra giden hpsini doldurdu.Tekrar çalıdan üstüme kaydı dedim bu sefer kapışayım keserim tam son vuruşluk canı kaldı birde crit geçirdi kafama öldüm.

Ondan sonra daha toparlayamadım adam lane'i hayvan gibi pushluyor jungler'ı geliyor dive yapıyorlar hiçbirşey olmadan çıkıyorlar full hp nerdeyse.Sonra bizim mid flame yapmaya başladı.Pick ekranında first pick kassa almıştı karşısı talon alınca mid gg demiştim bana laf etmeye başladı ap tryndaya kaybediyosun diye zoruma gitti.Adam 20.dk da inhibitore kadar pushlamıştı.Sonra sur çektik zaten.

Özet:OMG Q skilline nerf pls Riot

AP Trayn nerf yedi zaten eskiden q su 1k can basıyodu ap kasınca sen düşün nerf yemiş hali

• quote:

Orijinalden alıntı: 55ekrem

quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

ulen stun + ignite bas her türlü kesersin oynamayı bilene trynda bi halt yapamaz bide burda nerf diyor adam iyide ad trynda q sü ne heal veriyor nerf yesin?

Jaycede stun varda bizmi bilmiyoz

Evet sen bilmiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: choosendead

quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

Jayce aldım karşıma trynda pickledi dedim top easy olucak.Bir baktım adam 435lik ap itemi ile başlamış Allah Allah dedim.Nunu early gank attı flash atmak zorunda kaldım base gittim geri geldim.Çalıdan çıkıp direk üstüme kaydı sonra giden hpsini doldurdu.Tekrar çalıdan üstüme kaydı dedim bu sefer kapışayım keserim tam son vuruşluk canı kaldı birde crit geçirdi kafama öldüm.

Ondan sonra daha toparlayamadım adam lane'i hayvan gibi pushluyor jungler'ı geliyor dive yapıyorlar hiçbirşey olmadan çıkıyorlar full hp nerdeyse.Sonra bizim mid flame yapmaya başladı.Pick ekranında first pick kassa almıştı karşısı talon alınca mid gg demiştim bana laf etmeye başladı ap tryndaya kaybediyosun diye zoruma gitti.Adam 20.dk da inhibitore kadar pushlamıştı.Sonra sur çektik zaten.

Özet:OMG Q skilline nerf pls Riot

AP Trayn nerf yedi zaten eskiden q su 1k can basıyodu ap kasınca sen düşün nerf yemiş hali

Full fury iken Q su eskisinden daha çok can basıyor viable

• jayce stun falan denmiş neler neler dönmüş burada
  • Bu birsey degilki nerf yemeden onceki ap tryn i gorucektiniz q sunu oyle boyle nerflemediler.
  • AP Trynda nasıl crit vuruyor?
  • Sizin jungle havuz keyfi mi yapıyordu?
  • Konu zaten Şubat konusu q sunun Op olduğu zamanlar. Tarihe bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcıadınızcokuzun kullanıcısına yanıt
    O e skillinden bahsediyorsan tryı etkilermi o orası ayrı
  • 6 lwl olana kadar veya adama kesilene kadar farm farkınız nekadardı? bu soruyu sor kendine sonra kendine cevap ver.

• Forum ne hallere gelmiş.AD tryn işe yaramayan diyen adam silver elodadır.En iyi w/l oranım trynde.Tabiki araya e ile atlayıp ulti basamadan ölen trynler gördükçe size de hak veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IO

AP Trynda nasıl crit vuruyor?

Forumun hali içler acısı...

Adam son anda crit vurdu demiş ki normal tryndamere de ölmek üzereyse crit şansı artmıştır (pasifi). Ki crit. runelerini saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 29 Haziran 2013; 14:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavister

Konu zaten Şubat konusu q sunun Op olduğu zamanlar. Tarihe bakın

Hala op eskisinden full fury iken daha cok can basıyor ama dh çelıncırları bilmiyor malesef
  • kapışalım
  • Allah aşkına 500 can bassa ne olacak ap Tryn ne vuracak sana kriplere yaklaştımaman lazım Jayce'le fury doldurtmaman lazım adam melee sen range ol ezersin istediği kadar can bassın. Kısaca sorun bende mi demişsin evet sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: IO

AP Trynda nasıl crit vuruyor?

Forumun hali içler acısı...

Adam son anda crit vurdu demiş ki normal tryndamere de ölmek üzereyse crit şansı artmıştır (pasifi). Ki crit. runelerini saymıyorum.

Ne alakası var ? 114 şampiyonun tamamının pasifi dahil tüm skillerini biliyorsan saygı duyarım.

• ap tryn gayet viable ama jayce le kaybetmen garip degil mi haci abi. basta lane ini wardlayip olumune pushlasaydin gg ydi.

• ap tryn gayet viable ama jayce le kaybetmen garip degil mi haci abi. basta lane ini wardlayip olumune pushlasaydin gg ydi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.