Şimdi Ara

ap tuner açarken sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir akort progromı olan ap tuneri açarken bilgisayarım ahta vermeye başladı hata raporunu görüntüle diyorum gdiplus.dll diye bir dosyayı gosteriyor önceden ap tuner açıyordu ama şu an açamıyorum bilgisayardan tamamen kaldırı tekrardan kurdum sorun yine çozulmedi
    yardımlarınzı bekliyorum

• o linklere tıkladığımda
    Error in /mnt/w1002/d06/s26/b02b40f2/www/afreedll.com/download/.htaccess: without matching section
    yukarıdaki gibi bişey yazıyor sayfa açmıyor
  • Düzeldi mi_?
  • o dosyayı indirip system32 klasorunun içine attım ama malesef sorun halen devam ediyor
  • Güncellemeyi dener misin? Yada kaldır tekrar kur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • format atacağım artık zaten format zamanı çoktan gelmişti ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ati1001

format atacağım artık zaten format zamanı çoktan gelmişti ;)

Benimde geldi ya ... 2 ay oldu sanırım format atmayalı.
  • arkadaşlar formatı attım bütün güncellemeleri yaptım sonra aptuneri kurdum ama yine hata verdi sanırım bu program service pack 3 te çalışmıyor.
  • korhan dostum çok sağol sorun çozuldu. benim kullandığım 3.06 versiyonuydu service pack 3 te çalışmıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KorhaN_

Service pack 3 te çalışan 3,08 versiyonu buyrun ;

http://www.hitsquad.com/bouncer/?t=http%3A%2F%2Fwww.aptuner.com%2Fcgi-bin%2Faptuner%2Fftp%2Fapmain%2FAPTunerInstall308.exe&c=37329%2Fsmmdl1click%2F

Konuyu hortlatmis gibi olmiyim de... problemimi bu link sayesinde cozdum biraz once tesekkurler

• arkadaşlar tuneri masaüstüne kurdum ama ınstall yapıyorum doluyor close yapıyorum ama gerisi gelmiyor lütfen bi yardımcı ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.