Şimdi Ara

AP YI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlik Yi Olucak Ama YI Olmuş Sorun Yok
    ...
    Evet Bekliyorum Nasildir Nedir Neyin Nesidir

• saçma kesinlikle isteyen oynasın ama bana göre saçma.
  • team fight ortasinda milletin cani yaridayken alpha strike koyup penta kill alirsin. saka bi yana, alpha strike abaniyosun. ap cok oldugu icin meditate cok fena can veriyo bi de. baska bi olayi yok sadece as kullandigin icin q ve w full olmadan diger skillere dokunmuyorsun bile garip bi build.
  • 5 Maçin 5 i win 1 quadra aldim
  • Oyunun en op buildlerinden ap yi denemeden "ap yi mi olur noob" diyenlere hastayım. Alpha strike (q skilli) aşırı sağlam damage vuruyor ve en önemli toplu vuruyor, meditate(w skilli) oyunun en sağlam skillerinden tf de 3 kişi sana dalarken kullanılyosun ölmüyosun hatta healini geri toplayıp adam bile kesiyorsun. Fakat şöyle bir durum var ap yi tam bir combo işi bu yüzden genellikle kimse oynamaz ad yi sağ tık yap yeter ama ap öyle değil oynayabilirim dersen dene mutlaka hem aşırı eğlenceli hemde takıma çok faydası oluyor

Benim buildim şu şekilde;
    Oyuna Doran's Ring ile başlarım şunu sakın unutma ap yide mana ve mana regen çok önemlidir.
    Baseye döndüğümde cd düşüren ayakkabı alırım (ismini unuttum)
    sonra Lich Bane bu da mutlaka gerekiyor hem shenden dolayı hemde yi ap de olsa move speed çok önemli
    rabadon
    Zhonya
    Son itemide genellikle defans alırım sonuçta range karakteri değil defans ve hpsinin olması gerekiyor

Not: Ap yi oynanmaz diyenlere kulak asma onlarda haklı çoğu kişi ap yi oynayınca hakkını veriyor, aşırı trollyr şahsen bende takımında ap yi gördüğümde endişeye kapılıyorum çünkü gerçekten oynaması zor ve reflex istiyor.

Örnek:http://www.youtube.com/watch?v=fbKxPxdGkgk

• magelerin ad lere göre kötü yanı skilleri cd deyken işlevsiz olmalı ,bir magenin en az 3 tane ap skilli var yi nin bir,yi yerine normal mage seçilirse daha iyi iş yapar ap yi fantezidir
  • ARAM hariç useless.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    support ve mana skill i
    13 yıl önce açıldı
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

magelerin ad lere göre kötü yanı skilleri cd deyken işlevsiz olmalı ,bir magenin en az 3 tane ap skilli var yi nin bir,yi yerine normal mage seçilirse daha iyi iş yapar ap yi fantezidir

Anni İle yi Kapiştir skilin CD sini beklerken meditate kasicaksin :) Annide Malak Malak Bakacak ..
    Bir Tıraydemirla Kapiştir Deathfire İle Combonu Tamamladigin Zaman 800 Küsür Çakiyosun Adam Korkudan Kaçiyor ...
  • Hiç de gereksiz değil öncelikle zevkli rahat rahat hem harras hem farm atarsın hp %5 falan mı turret dive mı yapıyorlar meditate at hp fullensin karşıdakiler fail versin.Mid kasman lazım tabii lich bane deathfire grasp aldın mı grasp at üstüne atla bi oto atak öldü.
  • 350-400 ap kasıldıktan sonra tank kasılırsa ölümsüz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

magelerin ad lere göre kötü yanı skilleri cd deyken işlevsiz olmalı ,bir magenin en az 3 tane ap skilli var yi nin bir,yi yerine normal mage seçilirse daha iyi iş yapar ap yi fantezidir

Anni İle yi Kapiştir skilin CD sini beklerken meditate kasicaksin :) Annide Malak Malak Bakacak ..
    Bir Tıraydemirla Kapiştir Deathfire İle Combonu Tamamladigin Zaman 800 Küsür Çakiyosun Adam Korkudan Kaçiyor ...

hö? tryn 800 dmg yediği an kaçıyo mu :D lvlin kaç senin gözüm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

quote:

quote:

Tryndamere'yi hala bişey zannedenler var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

quote:

quote:

Tryndamere'yi hala bişey zannedenler var..

yok tryn hala birşey gerçekten fakat remakeden sonra eski halinden eser kalmadı o da bi gerçek

• quote:

quote:

annide stun atmayı bilmiyor galiba
  • ap olunca çok fena wuruyor katılıyorum ama tek skill üzerine kalıyorsunuz kalınca w sinin inanılmaz doldurdugunuda gordum ama stun snare silence yediginizde resmen göçüyorsunuz direk ben mejai rylai morello cd bot rabaddon we hexetech cıktıgım bir yi ile gercekten milletin geri affallamasına sebep olabildim fakat millette mal degil denildigi gibi odaklanırlarsa pert zor olsada tam karmaşa anı için bence ap yi toplu halde millet dalarken iki kere skill atabilecek fırsat bulsanız gidişat degişir anında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.