Şimdi Ara

Support'un kill ve minyon alabileceğinini savunmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda biri denk geldi kill aldı ve bende sup'sun sal dedim bide başlamazmı küfre ben jung mışım asıl ben almamalıymışım falan.

Nicki GolumTR idi galiba bronz imiş eğer raslarsanız fazla muhattap olmayın birde bana şunu demezmi agresif supportlar böyleymiş !!!

ss atarım ama küfürlüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 19 Mart 2014; 19:26:08 >

• oyunuma denk gelmeyeceği için şanslıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamsterZ

oyunuma denk gelmeyeceği için şanslıyım
    Kaçmaması için olabilir açıkçası çok net bırakacak durumda değilse kill vurmalılar. Minyon alırım derse orda dur derim ama
  • HamsterZ kullanıcısına yanıt
    Ben daha 25. seviyeyim ama support nedir biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Ben daha 25. seviyeyim ama support nedir biliyorum.

yok o şekilde değil ranked gamede falan oyunuma gelmeyeceği için şanslıyım diyorum sana sözüm yok yani :D
  • orhuntas O kullanıcısına yanıt
    Bende 1 kill onda 6.
  • mainim sup bazen almak zorunda kaldığım oldu onun dısında kill almam ama minyonu yadigar kalkanı aldığımda alırım vede bazı minyonlara vururum adc kolay kessin diye kısaca sup kill alır minyonda ama gerektiği yerleri var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sal killi qamqi midden yaralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

Bu mesaj silindi.
    Salar salmaz seni ilgilendirmez. İsterse bütün killeri kendisine alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0D049777

Sal killi qamqi midden yaralım
    supportu boşver iki adc nefes aldırmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Bende 1 kill onda 6.
    sen daha 25 seviyeysen takımındaki support da daha support nedir öğrenememiştir bence bunda garip olan bir durum da yok.He benim arkadaşlarım var 2 sene önce oyuna beraber başladığımız ama halen Blitzcranka cdr bot athenes falan kasan kanki daha çok Q için ;) diyenler,kill salmayanlar,Volibear support oynayan 475lik can itemi başlayıp warmog rushlayan volibear arkadaşlarım var.Onlar da bizim milletimizin her bokun en iyisini ben bilirim tavrından kaynaklanıyor,o yüzden soğudum bu serverdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 19 Mart 2014; 19:45:19 >
  • Gelmis bronzlar konusuyor hangi turnuvada supportun kill calmamak icin durdugunu gordunuz rahat kill olsa bile sonuna kadar vuruyor risk varsa birakma yoktur
  • Kill secure yapıyorsa okey ama bariz şekilde alıyorsa hatalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alt-ef-dört

supportu boşver iki adc nefes aldırmayız

Alıntıları Göster
    Hiçbir profesyonel destek oyuncusu kill salmaya çalışmaz, farm konusunda bir şey demiyorum.
  • adc yetişemiyor ne yapalım bekleyelim mi? misal Morgana sup oynarken adc yetişemiyor q atıyorum ölünce bir ton küfür. adamlar bana dalıyor kalkan çıkıyorum yine oluyor yine küfür. sup ile jung. şamar oğlanı adc oynayamayan hemen küfürü basıyor
  • Supportlar bazı durumlarda kill alabilirler. Aksini iddia eden oyunu bilmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverse Flash

Supportlar bazı durumlarda kill alabilirler. Aksini iddia eden oyunu bilmiyordur.
    Mikael gibi op bir item varken 1-2 kill almasından zarar gelmez bence.

Ayrıca farm itemı var adını hatırlayamadım şimdi. Supp last hit atınca yanındakine +hp ve aynı goldu veriyordu sanırım.
  • alacagin en fazla fazladan 150 gold bu kadar abartmaya gerek yok
  • Ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

Salar salmaz seni ilgilendirmez. İsterse bütün killeri kendisine alır.

yavhehe.gif

Post kasıyosun bari mantıklı şeyler söyleyerek kas
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.