Şimdi Ara

Support'un kill ve minyon alabileceğinini savunmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Sup isterse kill alir." mantigi inanilmaz derecede sacma bence. Mainim solo top ama sup oynadigimda olur yani en fazla ne yapabilirsinki sonucta. Ne attigin kanca buyuyecek, ne stunin suresi artacak. En fazla tanklarsin biraz. Dagin suretiyle arada bir minyona vuran supa bir sey demem ama sup dedigin farmi ellememelidir. Minyonlari hizli hizli temizlemek avantaj degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adc oynarken Skill bekletip bariz almıyorsa Bu konuda kızmıyorum. Zaten adc ye göre (Hele Lucian Ezreal gibi Ani hasarlılara) pek Bi hasarı Yok adc hertürlü alır killi zaten adc de alamayacak durumdaysa Fazladan goldun da kimseye zararı Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada değişen 150 gold ne suppı öne geçirir ne adc geri bırakır sonuçta o adam ölür farmda geri düşer adc farmlar farmda geçer lvl farkı olur senin supportun agresifse annie gibi o lane karşı adcye dar olur yani özellikle alma skill bekletme dışında herkez vurur kill kimde kalırsa kalır bunda bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

sen daha 25 seviyeysen takımındaki support da daha support nedir öğrenememiştir bence bunda garip olan bir durum da yok.He benim arkadaşlarım var 2 sene önce oyuna beraber başladığımız ama halen Blitzcranka cdr bot athenes falan kasan kanki daha çok Q için ;) diyenler,kill salmayanlar,Volibear support oynayan 475lik can itemi başlayıp warmog rushlayan volibear arkadaşlarım var.Onlar da bizim milletimizin her bokun en iyisini ben bilirim tavrından kaynaklanıyor,o yüzden soğudum bu serverdan.

400 e indi yakut kristal. :(

• M.Cosan kullanıcısına yanıt
    ben onlarla duo girerken 475 di,pot bile almıyolardı yanlarına :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

ben onlarla duo girerken 475 di,pot bile almıyolardı yanlarına :(

Millet sustain için matara ile başlıyor onlar 180 hp he. :(

• Bazıları da killi bırakacam diye adam kaçıyor o hiç hoş olmuyor

• 25.seviyeysen 2 top felan yapıyorsunuzdur, o yüzden supun kill çalmasına şaşırmadım.
    Gerçi ben adc oynarken bile supum kill alınca kızmıyorum kendisi zaten pardon diyor ben de sorun olmaz diyorum anlaşınca iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

Salar salmaz seni ilgilendirmez. İsterse bütün killeri kendisine alır.

yavhehe.gif

Post kasıyosun bari mantıklı şeyler söyleyerek kas

Diyelim ki post kasıyorum sana ne ? SANA NE ?
  • quote:

quote:

quote:

yavhehe.gif

Renkli yazınca bayaa havalı oldun len, helal valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

yavhehe.gif

Orada vurgu yapmak için kullanıyorum demek ki fazla ezik bir kişiliğin var ki bu kadar dokunmuş sana yazık. 3 ayda 3 k mesaj kasan adamlar gördüm burada bana post kasıyor diyorlar hala ulan post diyip mesaj atıyorlar yine biz post kasıyor oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 19 Mart 2014; 22:26:12 >

• Lane'de alıcağın asistte rakipe karşı üştünlük kurmana yetebilir,bot lane'de bir taraf kasınca diğeride otomatikman kazanıyor zaten,onun haricinde shut down falan varsa adamın üzerinde ben de kızarım onun haricinde pek takmam
  • eğer supportum benden kıll alabiliyorsa bu benim beceriksizliğimdir. ani hasarlar verip yinede bir adamı alamıyorsam şikayet etme hakkım yok. kill salınmaz kill alınır.
    birde şu var jungle kill salmıyor diye şikayet ediyor millet. junglerin kill alması daha mantıklı hem kendisi hızlı gelişmiş oluyor hem lane boşaldığı için rahatlamış oluyor. diğer yerlere gang atmak için fırsat kazanıyor

• adcyi taşıyan kişi supporttur.
  • Oyunda kill salmak, kill almak diye bir şey yok hayatım boyunca ne skill sakladım ne adama öldürsün diye kill bıraktım. Supportken sadece kesin killer bırakılır.

• Oyum basi adamlarin blue ya invade atmistik trible kill yapmistim sona ile
    west de pek ses cikaran olmuyor support ile kill alinca , sonucta ben de takimin kazanmasi icin cabaliyorum o da , belki o kazandigim gold ile aldigim locket solari hayatini kurtaracak , tf yi bize kazandiracak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yavhehe.gif

Orada vurgu yapmak için kullanıyorum demek ki fazla ezik bir kişiliğin var ki bu kadar dokunmuş sana yazık. 3 ayda 3 k mesaj kasan adamlar gördüm burada bana post kasıyor diyorlar hala ulan post diyip mesaj atıyorlar yine biz post kasıyor oluyoruz.

• Adc isem supporta diyorum kill salmaya çalışma ölene kadar vur hiçbir zaman bu olaya takılmadım kim kill almış çalmış vb.
  • ne adcler gördüm 10-0 gitmiş taşıyamamış ne suplar gördüm 10-0 gidip oyunu taşımış
  • quote:

quote:

yavhehe.gif

şu forumda atılan bütün mesajlar böyle zaten sanki sen çok mantıklı birşey mi söyledin şimdi herkes post kasıyor işte
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.