Şimdi Ara

Support'un kill ve minyon alabileceğinini savunmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

Salar salmaz seni ilgilendirmez. İsterse bütün killeri kendisine alır.

yavhehe.gif

Post kasıyosun bari mantıklı şeyler söyleyerek kas

şu forumda atılan bütün mesajlar böyle zaten sanki sen çok mantıklı birşey mi söyledin şimdi herkes post kasıyor işte

Hmm

• quote:

quote:

quote:

quote:

yavhehe.gif

şu forumda atılan bütün mesajlar böyle zaten sanki sen çok mantıklı birşey mi söyledin şimdi herkes post kasıyor işte

Hmm

Demek istediğimi anladınmı bilmiyorum da post kasınca rütbe alınca bir şey olmuyor bu kadar zoruna gitmesin sende kas herkes gibi. lol bölümündeki konuların %90 ı saçma konular saçma konuya da saçma mesaj işte bu kadar basit

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yavhehe.gif

Hmm

Demek istediğimi anladınmı bilmiyorum da post kasınca rütbe alınca bir şey olmuyor bu kadar zoruna gitmesin sende kas herkes gibi. lol bölümündeki konuların %90 ı saçma konular saçma konuya da saçma mesaj işte bu kadar basit

Zoruma gittigi ya da kafama taktıgım falan yok dostum fakat arada 2-3 tane ciddi mesaja ihtiyaç oldugunu farkettim, kimsenin kimseye faydası olmayacaksa ne diye "forum" adıyla takılıyoruz?

Benim gibi forumda bildigim, konuşmaya başladıgım bir kaç kişi daha var insanlara yardımcı olunması hoşuma gidiyor. Kimse kimseyi ezmiyor istersen sabaha kadar post kas beni etkileyen bir şey yok ama ben bu forumda oldugum sürece bu tarz şeylere uyuzluk yapmaya devam edicem

İyi aksamlar

• temelde bende senin gibi düşünüyorumda şu başlıkla açılan kaçıncı konu. yoksa düzgün konuları trollemem hiç bir zaman sana da iyi akşamlar
  • O arkadas durumu yanlis anlamis ama o seviyede normal. Oyuna yeni baslamistir belki. Ne zaman kill bende kalmasa diye biraksam kaciyor sonrasi derin pismanlik kacacak durumdaysa son vurusu kimin yaptigi onemli degil ama tabii birakilcak durumlarda birakilmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lilith Immaculate kullanıcısına yanıt
    Yok yeni değildi bana küfrederek agresif support ların böyle olduğunu söyle bariz ap kastı sup falan değil

• Arada takiminda oyleleri hatta daha beterleri olabilir yapacak bi sey yok

gecen gun ranked pick ekraninda adamin biri ben trollum diyip durdu kufut filan etti kimse de cikmadi. Adama ne oynamak istiyorsun diyoruz sacma sapan cevaplar veriyor renekton in karsisina brand top pickledi ve o adam maci tasidi,hayat suprizlerle dolu ahah

• Lilith Immaculate kullanıcısına yanıt
    hll qnq yazdınmı

• Bende alırım supportsam bazen.Öyle senın gibi salıcan diye artislik yapanlarada inatla salmam
  • Botta ikiye iki trade girip iki ikili de Adc focus atıyorsa bırakmam. Bütün skilleri atar killin bende kalmamasını ümit ederim. Ama öyle skill saklayıp az canı kalınca skill atmam. Kill çaldı diyenlere de gıcık oluyorum. Ulan iki taraf da birbirine vuruyor. Sen kill alacaksın diye ben vurmayacak mıyım

• Üstünde yadigar kalkan varsa minyon alması daha iyi.Yükümü hafifletiyor en azından
  • Yazmadim anlamazdi qnq yabanciydi

• support kill salmaz adc iyise o killi alır. supp kill alınca adama hiç bok atmayın demek ki son vuruşu yapamıyon bu kadar basit bir durum. Ha supp ta gider koridorda 5 kill alsın demiyorum baktı adc si mal alamıyo kill görevini yapsın çıksın olayın içinden.
  • Kimsenin niye kill bırakmadın deme hakkı yok bence. Support almışsa support aldı, o para yine takıma geldi supportunuz güçlendi. Ayrıca asistten yeteri kadar para geliyor. Neden kill bırakmadın diyenlerin hiçbiriyle muhatap olmamak lazım bence.
  • Support oynayabilen var mı ki şu sıralar bu yüzden oynamak istemediğim adc çalışıyorum bi supportlar geliyor kafayı yersin. Olağanüstü insanlar bunlar
  • Şunu bi anlayın sup tek başına takasa girdi ben son anda geldim gibi bir durum yok takastayız adam kaçıyor ben alıcam zaten yavaslatmışım direk attı skil'ini birde bana sen jungler'sın senin almam lazım falan dedi.

Bide yukarda mesaj aran 1-2 kişi bi önce olayı anlasın sup hiçbir şekilde almamalı demiyorum ama bu bariz ks idi ben de tresh oynarken kancası ile skor aldığım oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sancak0035

mainim sup bazen almak zorunda kaldığım oldu onun dısında kill almam ama minyonu yadigar kalkanı aldığımda alırım vede bazı minyonlara vururum adc kolay kessin diye kısaca sup kill alır minyonda ama gerektiği yerleri var

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Call of duty mi olum bu takım oyunu,nasil beni ilgilendirmiyor, eğer bu oyunu oynuyorsa kurallarada uymak zorunda, istediğini yapacaksa gitsin fps oynasın.

• Adcnin alamadığını support alabilir ama minyon için aynı şeyi söyleyemem. Mesela fiddle ile sup yapıyorum , e skili ile istemeden de olsa farma giriyor. Bunu da engelleyemeyiz. Earlyde adcye yardım oluyor çünkü alınmıyor ama mid gamede farmı istemeden alıyor.

• quote:

Sacma sapan konusma.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.