Şimdi Ara

Apacer Panther Ramler nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce duyduğum bir markaydı dün İncehesap cuma indiriminden 250tl'ye aldım.İnternetten yaptığım araştırmalar sonucu öven arkadaşlar olmuş genelde.Ama yine de size de sormak istedim.8gb 3000mhz ram.
    Görüntüsü altın rengi o konuda pek emin değilim kasada nasıl durur.kullanan varsa fotoğraf atabilir :)

• Kimse bir şey yazmamış korkmaya başladım eğer bu kadar bilinmeyen kaliteli olmayan bir markaysa direk iptal edeyim siparişi
  • OsurtanBiber kullanıcısına yanıt
    Onemli olan RAM'in hangi zari kullandigi. Belli basli zar ureticileri var, bu markalar da onlardan satin alip kendi PBC'leri uzerine sogutucu bloklariyla takiyolar. Ne kadar kotu olabilir ki bir ram? 250 liraya almissiniz iste tertemiz. Iyi ram 3000 Mhz CL16 alirsin 3400 CL14 e overclock edersin, kotu ram'i ise 3200 CL16 yaparsin en fazla, olacak fark budur.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    anladım sağolun.
  • OsurtanBiber kullanıcısına yanıt
    Apacer Panther 2x8 3000mhz var. Bellekler Samsung B Die. Şu ana kadar sorunsuz kullandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Onemli olan RAM'in hangi zari kullandigi. Belli basli zar ureticileri var, bu markalar da onlardan satin alip kendi PBC'leri uzerine sogutucu bloklariyla takiyolar. Ne kadar kotu olabilir ki bir ram? 250 liraya almissiniz iste tertemiz. Iyi ram 3000 Mhz CL16 alirsin 3400 CL14 e overclock edersin, kotu ram'i ise 3200 CL16 yaparsin en fazla, olacak fark budur.
    bendeki corsair 3000mhz cl16 ram 3200mhz cl18-19 bile olmuyor
  • rumelimokaku R kullanıcısına yanıt
    Corsair marka satıyor, büyük kısmı takoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umtdmr38 kullanıcısına yanıt
    ne kadar süredir kullanıyosunuz da sorunsuz kullandım diyosunuz beyefendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.