Eski Kasama Fan Önerisi
Merhabalar, ryzen 5 5500 ve rtx 2060 ikisi de 70-75 derece oluyor rdr 2 max grafik 1080p'de. Eski bir kasa kullanıyorum sadece önde bir fan var kasanın dışına bakıyor fakat o fan da eski onu da değiştirmek istiyorum. Aşağıdaki görsel benim kasa modeli de cooler master rc elite 430 black. Yeni kasa almayı pek düşünmüyorum kasanın hava akışını nasıl sağlayabilirim,kaç tane fan alıp nereye ne tarafa bakacak şekilde takmam gerek yardımcı olabilir misiniz?
RX 6600 Sistem Uyumu
Merhabalar başlıktaki gibi RX 6600 alacağım fakat çekindiğim bazı durumlar var.
Anakart b450, işlemci ryzen 3 2200g, psu corsair vs450 beyaz nesil yeni üretim olan. RX 6600'ü alıp 2-3 ay gibi bir süre 2200g işlemciyle kullanacağım. PSU 8 pin ve sanırım 6+2 olması lazım. İnternetten baktığımda da bu işlemciyle rx 6600 kullanan bulamadım. Alırsam kısa bi süre de olsa kullanmam gerektiği için bir uyum sorunu yaşar mıyım sistem çalışır mı?
Aldığım En Rezalet Hizmet TTNET
Bir Türk Telekom şubesi hattın sahibi olan babamı haftalarca belki aylarca arayıp taciz ederek kampanyalarına tarifelerine geçmemizi istedi. Bu tarifeden önce de Türk Telekom kullanıyorduk ve taahhütsüz,limitsiz 8mbp/s dümdüz internetti zaten bulunduğum yerde adsl'den başka bir şey yok ve bizim için en iyi en de uygun seçenekti. Taciz olaylarından bıkan babam en nihayetinde tarife değişikliğine gitmeyi sınırsız internet şartıyla kabul etti ve 2 yıl taahhütle geçtik. Bu tarifeyle internetin yanında tivibu da kullanmaya başlamıştık. 1 seneden fazla bir süre interneti sınırsız olarak kullandık -yüzlerce gb belki bir ayda 500 gb bile olmuştur indirme yapıldı kullanıldı asla kesilmedi- fakat ne olduysa bir gün -sınır mı koydular ne yaptılar 1 yıl sorunsuzca kullanmama rağmen aynı tarifedeyken- karşıma kotanız bitti ek paket alın yazısı çıktı. Online işlemlere girip baktım ki tarifenin isminde "16 mbp/s 200gb akıllı paket" yazıyor. Madem taahhütlü en azından paket değişikliğine gidilir ama karşımıza şöyle bir yazı çıkıyor:
Başlığı açma sebebim bulunduğum yerdeki özel bir Türk Telekom şubesinin sınırsız internet adıyla başka bir tarifeyi bize taahhütle kakalamaları. Şikayetimi 4 ay önce firmaya iletip telefon kayıtlarının da dinlenmesini rica ettim. Birkaç hafta sonra "talebiniz ulaştı beklemede kalın" diye bir mail aldım ve yaklaşık 3 aydır ne zaman arasam "sistemimizde anlık bir sorun var arıza kaydını görüntüleyemiyoruz" cevabını alıyorum. Bari geçebileceğim paket yok mu ona bakalım zaten sınırlı internet kullanıyorum 80 lira neden ödeyeyim, başka paketlere geçmemde yardımcı olun diyorum ve yine aynı cevap "sistemimizde anlık bir sorun var görüntüleyemiyoruz". Yani Türk Telekom müşteri hizmetlerinin kara listesine alındım ne sorarsam sorayım bu cevabı alıyorum.
TM KAÇ GELİR
|
XPG Gammix D30 Ram Samsung B-Die Çıktı
|
High Power Eco 400W PSU
|
silinsin.
|
Ryzen 3 2200G
MALUM ŞAHISIN VİDEOLARI GÜNCEL Mİ
|
TYT-AYT MATEMATİK SORU BANKASI
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 147
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 6.968 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware