Şimdi Ara

APACHİ ELEKTRİKLİ BİSİKLET ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN BUGÜN BİR ELEKTRİKLİ BİSİKLET ALMAYA KARAR VERDİM VE APACHY KİTTY BULDUM FAKAT BİR ÇOK DÜŞÜNCEM VAR AKLIMDA BENİM KİLOM 75 VE BENİ TAŞIR MI ARKADAŞIMI ARKASINA BİNDİRSEM GİDER Mİ GİTMEZ Mİ GİTMESE DE OLUR FAKAT TEK BAŞIMA FALAN İYİ GİDER Mİ EPEY DÜŞÜNCELERİM VAR KULLANAN VE TAVSİYE EDEN VARSA BURAYA YAZABİLİR Mİ AYRIYETEN BÜTÇEM 1300 TL

APACHİ :http://www.hepsibayide.com/apachi-kitty-500-w-pa-044-elektrikli-bisiklet-pmu1901

• Belirtiyim
    Artik bunun içinde ehliyet şart
  • Bak kardeş bu sesi mesi olmayan trafikte farkedilmeyen meretlerle yapabileceğin hız 30-40 bilemedin 50 iyisinden olursa
    Bunun aküsü ağır eğer evin 1. Katta değilse şarj işi zor buna vereceğin parayla kaliteli bi bisiklet al ben kendi ağır çelik bisikletimle 40 yapabilmiştim hız konusunda bunlardan geri kalmaz bence bunlara hiç bulaşma ayrıca kışın kullanmayınca akü ölmeye başlıyor ve aküler pahalı ama tabiki en son karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertrksms

Belirtiyim
    Artik bunun içinde ehliyet şart
    Bunu alacağına paranı 2000 Tl ye tamamla bir cup motosiklet al 100 lük bak keyfine. Yakıt konusunda da çok tasarruflular. Kiloyu da dert etmmeiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickStar

Bunu alacağına paranı 2000 Tl ye tamamla bir cup motosiklet al 100 lük bak keyfine. Yakıt konusunda da çok tasarruflular. Kiloyu da dert etmmeiş olursun.

Alıntıları Göster
    CUP ALAMAM ÇÜNKÜ EHLİYET SIKINTI HA BUNUN İÇİN DE EHLİYET ŞART FAKAT BURDURDA UYGULAMAYA GEÇİLMEDİ ARAŞTIRDIM 2-3 T.POLİSİ VAR TANIDIK O UYGULAMA YOK DEDİ . İŞTE SORARLARSA DA 248 WATT DE DEDİ RUHSAT YOK PLAKA YOK NERDEN BİLECEKLER DEDİ İŞTE ÖYLE BİR DE EVİM ZATEN TRİPLEKS OLMADI BODRUMA KOYARIM ESKİDEN DE VARDI E-BİSİKLETİM AKÜYÜ FALAN RAHAT TAŞIYORUM ORASI SIKINTI DEĞİL Bİ DE BU ÇİFT AKÜ O YÜZDEN SIKINTI DEĞİL

• quote:

Orijinalden alıntı: honur15

CUP ALAMAM ÇÜNKÜ EHLİYET SIKINTI HA BUNUN İÇİN DE EHLİYET ŞART FAKAT BURDURDA UYGULAMAYA GEÇİLMEDİ ARAŞTIRDIM 2-3 T.POLİSİ VAR TANIDIK O UYGULAMA YOK DEDİ . İŞTE SORARLARSA DA 248 WATT DE DEDİ RUHSAT YOK PLAKA YOK NERDEN BİLECEKLER DEDİ İŞTE ÖYLE BİR DE EVİM ZATEN TRİPLEKS OLMADI BODRUMA KOYARIM ESKİDEN DE VARDI E-BİSİKLETİM AKÜYÜ FALAN RAHAT TAŞIYORUM ORASI SIKINTI DEĞİL Bİ DE BU ÇİFT AKÜ O YÜZDEN SIKINTI DEĞİL

Alıntıları Göster
    bu nasıl elektrikli bisiklet yav bildiğin motorsiklet gibi dizayn edilmiş bu.

benim bildiğim elektrikli bisiklet te bildiğimiz normal bisiklet gibidir, tek farkı arka göbekte çok sırıtmayan bi dinamo olur, bide kadroya bağlı akü olur. onun dışında da normal bisikletten farkı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu nasıl elektrikli bisiklet yav bildiğin motorsiklet gibi dizayn edilmiş bu.

benim bildiğim elektrikli bisiklet te bildiğimiz normal bisiklet gibidir, tek farkı arka göbekte çok sırıtmayan bi dinamo olur, bide kadroya bağlı akü olur. onun dışında da normal bisikletten farkı olmaz.

Alıntıları Göster
    EVET ARKADAŞLAR BUGÜN BUNU ALMAKTAN VAZGEÇTİM OYUNCAK GİBİYDİ GERÇEKTEN ÇOK UCUZ VE KALİTESİZ BİR PLASTİKTEN ÜRETİLEN BİR ŞEYE BİNEMEZDİM VE 2600 TLYE YUKİ JUPİTER 2000 WATT OLAN MODELİ ALDIM 1200E DE BİNDİM FAKAT GERÇEKTEN ÇOK FARK VARDI HA APACHİYE DE BİNDİM BENİ TAŞIRKEN BİLE MOTOR ÖYLE ÇOK ZORLANDI Kİ :) O YÜZDEN MİKTARI ARTIRIP ALDIM TEK SIKINTIM 130 KİLO BİR ELEKTRİKLİ BİSİKLET OLMASI :) VE HER YERİNİN DEMİRDEN OLMASI :)

• honur15 H kullanıcısına yanıt
    işte diyorum ya bunlara elektrikli bisiklet demek banamantıksız geliyo :) elektrikli bisiklet dediğimiz şey bildiğimiz bisiklet gibidir arkadaş, ağırlığı da olsa olsa 20kg dır (15kg bisişklet + 5kg dinamo ve batarya desek hani)

bu sizin gösterdikleriniz bildiğin motorsiklet gidi, elektrikli motorsiklet demek daha mantıklı sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

işte diyorum ya bunlara elektrikli bisiklet demek banamantıksız geliyo :) elektrikli bisiklet dediğimiz şey bildiğimiz bisiklet gibidir arkadaş, ağırlığı da olsa olsa 20kg dır (15kg bisişklet + 5kg dinamo ve batarya desek hani)

bu sizin gösterdikleriniz bildiğin motorsiklet gidi, elektrikli motorsiklet demek daha mantıklı sanırım :)
    Aynen sadece adı elektrikli bisiklet düz yolda 70 i görene kadar ben de bisiklet sanardım fakat gerçekten motorsikletten farkı yok seneye zaten alırım bi 600 RR ehliyetimi alayım yoksa sıkıntı değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: honur15

Aynen sadece adı elektrikli bisiklet düz yolda 70 i görene kadar ben de bisiklet sanardım fakat gerçekten motorsikletten farkı yok seneye zaten alırım bi 600 RR ehliyetimi alayım yoksa sıkıntı değil :)

600 cc ile başlangıç yapicaksin sonra motosikletli ölümleri soyle artti vay efendim motorsiklet ölüm makinesi
  • Bunu alana kadar bir tane atv alabilirsiniz.
  • Vuh kullanıcısına yanıt
    önceden 250 cc sürdüm 2 yıl kadar ölmem merak etme sen
  • atv ile işe gidip gelinemez ehliyet olmadığından . ayrıyeten iyi ki almışım 450 km oldu 70 km gidiyor şarjı ve 70kmyi görüyor hızı ne gerek var benzine diyorum 3 güne bir şarj
  • Arkadaslar bnde elektrikli almayi dusunuyorum ogrenciyim ve ehliyetim yok bisiklet de cok yorucu oluyor o yuzfrn bisiklet veya motor olmaz bnde stmax zwd 406-206 modellerinden birini almayi dusunuyorum bunu okula gitmek ve tatilde koyde kullanicm koy yolu asfalt yol %8 egim diyor bana fazla gibi gldi ama bilmiyorum sitedinde 15 derecelik yokuslari cikar diyor sizce cikar mi bide bunlarin hiz sigortasini kesince hiz artiyomus hizi 45-50 girur mu bni 1.5-2 sene idare etsin sonra motor alurim zaten akusu bitiyor mu bitiyirsa cinden mi getircez yoksa akusu bulunuyo mu yoksa garantiye mi vercez?

Cevaplarsaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7A26765CC

Arkadaslar bnde elektrikli almayi dusunuyorum ogrenciyim ve ehliyetim yok bisiklet de cok yorucu oluyor o yuzfrn bisiklet veya motor olmaz bnde stmax zwd 406-206 modellerinden birini almayi dusunuyorum bunu okula gitmek ve tatilde koyde kullanicm koy yolu asfalt yol %8 egim diyor bana fazla gibi gldi ama bilmiyorum sitedinde 15 derecelik yokuslari cikar diyor sizce cikar mi bide bunlarin hiz sigortasini kesince hiz artiyomus hizi 45-50 girur mu bni 1.5-2 sene idare etsin sonra motor alurim zaten akusu bitiyor mu bitiyirsa cinden mi getircez yoksa akusu bulunuyo mu yoksa garantiye mi vercez?

Cevaplarsaniz sevinirim.
    olm gidin cub motor alın daha karlı daha performanslı bak bide öğrenciyim diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

olm gidin cub motor alın daha karlı daha performanslı bak bide öğrenciyim diyosun

Hocam ehliyetim yok sehirdede polis yakalarsa ehliyetsiz yakalanmanin bedeli 600 tlyi buluyormus buda iki elektrikli akusu demek yani motor da masrafli elektrik parasini ben vermem elektriklide ztn ama cupda benzin parasini ben verecem o yuzden de pek cub istemiyorum sizce bu stmax zwd 406l iimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafb4535

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Hocam ehliyetim yok sehirdede polis yakalarsa ehliyetsiz yakalanmanin bedeli 600 tlyi buluyormus buda iki elektrikli akusu demek yani motor da masrafli elektrik parasini ben vermem elektriklide ztn ama cupda benzin parasini ben verecem o yuzden de pek cub istemiyorum sizce bu stmax zwd 406l iimi?

Bilgim yok
  • Alma ehliyet ,plaka,ruhsat ve guvenlik ekipmanlari cikardilar ve olmayani topluyorlar . Hafta sonlari esimle gezmek icin aldim 2300 tl ye aldiktan sonra motor ehliyeti istediler digerleride cabasi. Geride iade yok ehliye olacagini bilseydim motor alirdim. Simdi ehliyete yazildim durup durukene ve elimden cikarip 1 aylik araci ölu fiyatina satacam motor alacam.
  • KUSCUM4283 kullanıcısına yanıt
    Hocam 250 wat altindakiker ehliyet istemiyor diye biliyorum guvenlik ekipmanlari zaten takilmali bizim burda 12-13 yasindaki veletler 2000 watt motora biniyor da bisey demiolar elektrikli die galiba bu yasayi pooisler pek uygulamiuor galbi ama motor oyle olmuyo gordugu an ceza yaziyor sizin yasadiginiz yerde demekki ozen gosteriyolar bole seylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A26765CC -- 10 Ekim 2014; 12:33:32 >
  • Konuyu açan b€nim. 3 ayı g€çti motorsikl€lti alalı b€lki 30 k€r€ ç€virm€d€n g€çtim sıkıntı yok 1 k€r€ durdurmadılar o €hliy€t falan hikay€ . yaşınız 15d€n büyük göst€rsin y€t€rli.
    2000 watt biniyorum 250 d€ğil ayrıca. Çok €konomik v€ çok karlı fakat 1 aya kadar cbr 250 for€v€r :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.