Şimdi Ara

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: ΛNTONOV

quote:

Adam Bordo Kalemli ya bu nasıl bir liseliliktir.Yazdığında eline ne geçecek onu anlamadım.Onlar yazdıklarında muhtemelen ordan adam geçmiyordur.Birini duvar yazısı yazarken görsem çekerim fotoğrafını ilgili mercilere ulaştırırım anında.Duvar senin malın mı devletin malı bu kadar basit.

Tamam bırakalım onların malı olsun herşeyi onlar yapsın onlar yazsın onlar kessin onlar yaksın biz izleyelim. Ben artk kendi görüşümü uyguluyorum benim kararım istediğimi yaparım yazarken ss yi çeker sana gönderirim istediğin yere şikayet edersin.

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

kusura bakma ama bana bordo keçeli diyorsun benim yapıcağıma sen cesaret bile edemezsin. Liseli olan sensin şu davranışın Lise 1 öğrencisi gibi oturduğun koltuktan olmaz bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΛNTONOV -- 13 Temmuz 2012; 11:06:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Nekadar pısırık korkak insanlarsınız yaa.Karala kardeşim onu yazanlar milletin önünde yapıyor İstanbul'un ortasında kimse ses çıkaramıyorsa bize herşey müstehak zaten.

adımız bordo keçeli bordo klavyeli oluyor :) Kendileri oturdukları koltuktan kaplan kesiliyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam Bordo Kalemli ya bu nasıl bir liseliliktir.Yazdığında eline ne geçecek onu anlamadım.Onlar yazdıklarında muhtemelen ordan adam geçmiyordur.Birini duvar yazısı yazarken görsem çekerim fotoğrafını ilgili mercilere ulaştırırım anında.Duvar senin malın mı devletin malı bu kadar basit.

Tamam bırakalım onların malı olsun herşeyi onlar yapsın onlar yazsın onlar kessin onlar yaksın biz izleyelim. Ben artk kendi görüşümü uyguluyorum benim kararım istediğimi yaparım yazarken ss yi çeker sana gönderirim istediğin yere şikayet edersin.

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

kusura bakma ama bana bordo keçeli diyorsun benim yapıcağıma sen cesaret bile edemezsin. Liseli olan sensin şu davranışın Lise 1 öğrencisi gibi oturduğun koltuktan olmaz bu işler

Uvvvvvv çok zor senin yapacağını yapmak öyle bir zor ki anlatamam.Ah tam yazarken biri geçse şöyle güzel bir dayak çekse sana da akıllansan biraz.Bana lise 1 öğrencisi diyor.Sizler yüzünden memlektteki tüm duvarlarda saçma salak yazılar var be bıktık sizden bu kadar.Duvar senin değil gidersin illa görev yapmak istiyorsan yazıyı sildirirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

Uvvvvvv çok zor senin yapacağını yapmak öyle bir zor ki anlatamam.Ah tam yazarken biri geçse şöyle güzel bir dayak çekse sana da akıllansan biraz.Bana lise 1 öğrencisi diyor.Sizler yüzünden memlektteki tüm duvarlarda saçma salak yazılar var be bıktık sizden bu kadar.Duvar senin değil gidersin illa görev yapmak istiyorsan yazıyı sildirirsin.

ahhh nerde öyle dayak atacak insan senin zihniyetindeki insanlar anca koltuktan kükrer rırrrrr

• Helal arkadaşım bu şerefsizlere göz açtırmamak lazım
  • yazı silip oraya pkk li bilmem ne yazarsan ne olacak ki yazıyı silsen bile bu adamın yaptığını nasıl sileceksin?

resme dikkatli bak. leman dergisinde çizer olan BAHADIR BARUTER

ATA YOK TAYYİP YALAN
    "Ata yok, Tayyip yalan" ismini verdiği çalışmasında Baruter, Başbakan Erdoğan'ı Batman çizgiromanındaki Joker karakterine soktu. Erdoğan'ın dudaklarını ve yanaklarını kırmızıyla şekillendirirken yüzünü de beyaza boyadı.

Başbakan Erdoğan'ın arkasında asılı duran Atatürk resiminde de oynama yapan Baruter, Atütürk'e Batman maskesi giydirdi.

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

• PKK İT SÜRÜSÜ BİLE OLAMAZ ANCAK MAYMUN SÜRÜSÜ OLABİLİRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsnbc

yazı silip oraya pkk li bilmem ne yazarsan ne olacak ki yazıyı silsen bile bu adamın yaptığını nasıl sileceksin?

resme dikkatli bak. leman dergisinde çizer olan BAHADIR BARUTER

ATA YOK TAYYİP YALAN
    "Ata yok, Tayyip yalan" ismini verdiği çalışmasında Baruter, Başbakan Erdoğan'ı Batman çizgiromanındaki Joker karakterine soktu. Erdoğan'ın dudaklarını ve yanaklarını kırmızıyla şekillendirirken yüzünü de beyaza boyadı.

Başbakan Erdoğan'ın arkasında asılı duran Atatürk resiminde de oynama yapan Baruter, Atütürk'e Batman maskesi giydirdi.

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

bunu daha önce görmüştüm ama ne maksatla yaptığına bi anlam veremedim ben

• la ne problem yapmissiniz

karala gitsin kardes

yer varsa ilani ask falanda yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertesi günde onu yazan karşılık verir artık her gün yazışırsınız duvardan. Belediyeye vs. şikayet et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

la ne problem yapmissiniz

karala gitsin kardes

yer varsa ilani ask falanda yap

yusufpaşa tramvay merdiveni basamaklarında
  • Aklıma şimdi geldi halam fatih belediyesinde çalışıyo telefonla aradım anlattım durumu gerekeni yaptıracağını söyledi hadi bakalım gereken yapılmamışsa bu sefer ben giriyorum devreye
  • Bence beyaz masayı ara yada internet sitesinden şikayette bulun o yazıyı sildir.
  • eminönü falan zaten çapulcu kesimler bunlar istanbulun en boktan yerlerinden insan değil ordakiler
  • hayat hikayeni neden anlatiyorsun kardes yusufpasa koprusunun merdivenlerinde apaci ataturk yaziyordu desene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

Sende bağırarak yazarsın :) yaşasın atatürkçülük dersin Atam falan dersin

apaçi atatürk yazdıklarında kimse ses etmemiş bende karalarken kimse ses etmez heralde hadi bakalım

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

bu ne ya herkezde avatarıma taktı :D

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

• İt ürür kervan yürür.
  • Gece yapılır o işler.Yada tak scream maskesini yapıcağını yap sonra topuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bu sabah evden işe gitmek için çıktım ve bayrampaşadan metroya binip aksaraya geldim aksarayda yusufpaşaya geçip eminönü otobüsüne binicektim yusufpaşa köprüsü var bilen bilir karşıya geçiyorum..karşıya geldim merdivenlerden inerken çapulcunun bitanesi merdivenin başına apaçi atatürk yazmış .. dikkatimi çekti o yazıyı benden başka gören varmı ? Yarın gelirken yanımda keçeli kalem getiricem o yazı hala duruyorsa yanına pkk it sürüsüdür yazıcam.bunu yazdığım için ceza yermiyim ?

Not: ss ekleyemedim otobüsüm geldiği için...

sen tam yazarken polis gelecek ve apaçi yazısıda senin üzerine kalacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

Sende bağırarak yazarsın :) yaşasın atatürkçülük dersin Atam falan dersin

apaçi atatürk yazdıklarında kimse ses etmemiş bende karalarken kimse ses etmez heralde hadi bakalım

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

bu ne ya herkezde avatarıma taktı :D

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
     APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

98 lisin yavaşça mesaıjımı sil butonuna bas ve uzaklaş seni aşar burası

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.