Şimdi Ara

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sabah evden işe gitmek için çıktım ve bayrampaşadan metroya binip aksaraya geldim aksarayda yusufpaşaya geçip eminönü otobüsüne binicektim yusufpaşa köprüsü var bilen bilir karşıya geçiyorum..karşıya geldim merdivenlerden inerken çapulcunun bitanesi merdivenin başına apaçi atatürk yazmış .. dikkatimi çekti o yazıyı benden başka gören varmı ? Yarın gelirken yanımda keçeli kalem getiricem o yazı hala duruyorsa yanına pkk it sürüsüdür yazıcam.bunu yazdığım için ceza yermiyim ?

Not: ss ekleyemedim otobüsüm geldiği için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΛNTONOV -- 13 Temmuz 2012; 10:34:14 >

• Her yazıyı ciddiye mi alacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Her yazıyı ciddiye mi alacan

Ben alırım
  • Gören olursa çizerken o yazıyı sen yazdın sanıp ağzının yerini değiştirebilirler yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Gören olursa çizerken o yazıyı sen yazdın sanıp ağzının yerini değiştirebilirler yalnız.

Olmazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Gören olursa çizerken o yazıyı sen yazdın sanıp ağzının yerini değiştirebilirler yalnız.

ben önce üstünü kralıycam sonra yanına notu bırakıcam
  • Ben şikayet ederim.Duvara filan yazı yazmak da ne be bu nasıl bir liselilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Ben şikayet ederim.Duvara filan yazı yazmak da ne be bu nasıl bir liselilik.

kimi kime şikayet edicen ki
  • Beyler ben şimdi yarın bu hayinlerin yazdığını karalıyacam ama o anda ordan sürü gibi insan geçiyo yanlış anlaşılmaz dimi ?
  • Sende bağırarak yazarsın :) yaşasın atatürkçülük dersin Atam falan dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

Sende bağırarak yazarsın :) yaşasın atatürkçülük dersin Atam falan dersin

apaçi atatürk yazdıklarında kimse ses etmemiş bende karalarken kimse ses etmez heralde hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΛNTONOV

quote:

apaçi atatürk yazdıklarında kimse ses etmemiş bende karalarken kimse ses etmez heralde hadi bakalım

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

quote:

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

bu ne ya herkezde avatarıma taktı :D

• Adam Bordo Kalemli ya bu nasıl bir liseliliktir.Yazdığında eline ne geçecek onu anlamadım.Onlar yazdıklarında muhtemelen ordan adam geçmiyordur.Birini duvar yazısı yazarken görsem çekerim fotoğrafını ilgili mercilere ulaştırırım anında.Duvar senin malın mı devletin malı bu kadar basit.
  • Atatürk'e ya da ülkeye küfür etsen ceza almazsın da "pkk it sürüsüdür" yazarsan ceza alabilirsin.
  • quote:

Adam Bordo Kalemli ya bu nasıl bir liseliliktir.Yazdığında eline ne geçecek onu anlamadım.Onlar yazdıklarında muhtemelen ordan adam geçmiyordur.Birini duvar yazısı yazarken görsem çekerim fotoğrafını ilgili mercilere ulaştırırım anında.Duvar senin malın mı devletin malı bu kadar basit.

Tamam bırakalım onların malı olsun herşeyi onlar yapsın onlar yazsın onlar kessin onlar yaksın biz izleyelim. Ben artk kendi görüşümü uyguluyorum benim kararım istediğimi yaparım yazarken ss yi çeker sana gönderirim istediğin yere şikayet edersin.
  • duvardaki yazıyı silersin de o yazıyı yazanların kafasındaki düşünceleri değiştirebilecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

duvardaki yazıyı silersin de o yazıyı yazanların kafasındaki düşünceleri değiştirebilecek misin?

duvarda değil merdivene yazmışlar.Olsun düşüncesini silemesekte onu yazan adam ordan geçerken onu görmesi yeter bana
  • quote:

quote:

Adam Bordo Kalemli ya bu nasıl bir liseliliktir.Yazdığında eline ne geçecek onu anlamadım.Onlar yazdıklarında muhtemelen ordan adam geçmiyordur.Birini duvar yazısı yazarken görsem çekerim fotoğrafını ilgili mercilere ulaştırırım anında.Duvar senin malın mı devletin malı bu kadar basit.

Tamam bırakalım onların malı olsun herşeyi onlar yapsın onlar yazsın onlar kessin onlar yaksın biz izleyelim. Ben artk kendi görüşümü uyguluyorum benim kararım istediğimi yaparım yazarken ss yi çeker sana gönderirim istediğin yere şikayet edersin.

APAÇİ ATATÜRK YAZMIŞLAR

• Nekadar pısırık korkak insanlarsınız yaa.Karala kardeşim onu yazanlar milletin önünde yapıyor İstanbul'un ortasında kimse ses çıkaramıyorsa bize herşey müstehak zaten.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.