Şimdi Ara

Apart için eşya senedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın herkese. Dün apart sahibiyle 28 haziran giriş olmak şartıyla bir sözleşme imzaladım. 650 tl depozito istedi 200tlsini verdim geri kalanını aparta yerleşince veririm diye konuştuk anlaştık. Adam bunun dışında bana aparta yerleştiğim gün 5bin tl eşyalarını güvenceye almak için senet yapacağını söyledi. Şuan orada kalan çocuklarada yapmış çocuklarla konuştum. Sizce bu benim başıma dert olur mu? Yardımcı olabilecek fikir verebilecek var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

• Kesinlikle yapmayın. Apart içerisindeki eşyaların güvencesi kira sözleşmesinde zaten yazıyor. Senet dediğiniz şey ucu açık borç kağıdı. Yarın senedi size geri vermediğinden ispatlayabileceginiz hiçbirşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satomato S kullanıcısına yanıt
    Kesinlike yapmanızı önermiyorum mertempc isimli arkadaşta belirtmiş senet ucu açık bir husus başkasına ciro eder açıklayamazsınız kendinizi. Kira sözleşmesinde evin durumu yazmaktadır örneğin ev içerisinde (apart) neler olduğu yazmakta ve bunları kira sözleşmesi ile birlikte garanti altına almaktadır mülk sahibi bundan dolayı tekrar bir senet yapılması eşyalar için iyi niyetli değil bana göre ; apartta kalma bedeline karşılık senet olsa yani alacağına ilişkin buna varım ancak eşyalar için olması mantıksız.

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.