Şimdi Ara

apart konusunda bilgisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum tercih dönemi bitti şimdi de kalıcak yerleri araştırmaya başladık hepimiz. Ben gideceğim yerde apartta kalmayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Mesela en başta aparta ilk kayıt için gittiğinde daireyi paylaşacağın ev arkadaşını seçme şansın var mı yoksa rastgele mi veriyorlar ve de apartta verdiğin aylık miktarın içinde genelde elektrik-su parası dahil oluyor mu? Apartta kalan veya düşünen arkadaşlar varsa fikir paylaşımında bulunursanız gerçekten çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hrn355 -- 7 Ağustos 2012; 22:34:30 >

• arkadaşını seçecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrn355

Arkadaşlar malum tercih dönemi bitti şimdi de kalıcak yerleri araştırmaya başladık hepimiz. Ben gideceğim yerde apartta kalmayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Mesela en başta aparta ilk kayıt için gittiğinde daireyi paylaşacağın ev arkadaşını seçme şansın var mı yoksa rastgele mi veriyorlar ve de apartta verdiğin aylık miktarın içinde genelde elektrik-su parası dahil oluyor mu? Apartta kalan veya düşünen arkadaşlar varsa fikir paylaşımında bulunursanız gerçekten çok sevinirim.

Oda arkadaşın rastgele geliyor. aylık ucretın ıcınde elektrık-su-ınternet felan ne aklına gelıyorsan var ama fiyatları özel yurt gibi heralde tam fıyat bılmıyorum bilen olursa yazsın bende ögrenmıs olurum
  • anladım cevap için çok teşekkürler. rastgele geliyor ama sonradan değiştirme gibi bir durumumuz oluyor mu acaba ? Fiyatların da ilden ile aparttan aparta değişiyor olması lazım.
  • ben de düşünüyordum fekat tuzlu fiyatları hakkında az buçuk okuduklarımdan sonra ilk sene hele bi devlet yurduna gidelim de sonra bakarıza döndüm
    apartta kalacak kadar para vereceksen bari tek kal arkadaşım.en yakın arkadaşın bile olsa aynı yerde illaki bir sorun çıkıyor.
  • tek derken?
  • hazır konu açılmış iken ben de 1-2 soru soruvereyim..

1) her ilde bu apartlardan var mıdır?

2) apart ücretleri ne kadardır? bir ev kirası kadar falan varmıdır?

3) hizmetleri nelerdir?

4) kaç kişiliktir? bir de kalmak istediğin kişiyi biz seçebiliyormuyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tek derken?

tek işte.tek kişilik apartlar da var..yurtlarda tek kişilik odalar olduğu gibi...en iyisidir bence ve şu an hayallerimi süslüyor ..paranın gözü kör olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: polina

quote:

tek derken?

tek işte.tek kişilik apartlar da var..yurtlarda tek kişilik odalar olduğu gibi...en iyisidir bence ve şu an hayallerimi süslüyor ..paranın gözü kör olsun

istanbul anadolu yakasında var mıdır böyle apartlar.netten baktım da bişey bulamadım.hep bayanlara yönelik.pozitif ayrımcılık zirve yapmış :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1337

hazır konu açılmış iken ben de 1-2 soru soruvereyim..

1) her ilde bu apartlardan var mıdır?

2) apart ücretleri ne kadardır? bir ev kirası kadar falan varmıdır?

3) hizmetleri nelerdir?

4) kaç kişiliktir? bir de kalmak istediğin kişiyi biz seçebiliyormuyuz?

1- her ilde var tabi

2- hangi evin kirası 500 den aşağı değil aylık..fazlası da insafa kalmış artık.

3- her yerin hizmeti aynı olmaz.gideceğin şehirdekileri netten araştır hizmetleri yazar.

4-sen kaç kişilik istiyorsan o kadar kişilik olanını bulursun..bazı apartlarda tek kalınmıyor ama iki kişilik olanı genelde hepsinde var.seçmek derken? seçenekleri önüne sunup buyur birisini seç demelerini mi bekliyorsun paşam tabiki ona yönetim karar verir.arkadaşınla kaydolmaya gittiysen o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: ViRüS84

quote:

quote:

tek derken?

istanbul anadolu yakasında var mıdır böyle apartlar.netten baktım da bişey bulamadım.hep bayanlara yönelik.pozitif ayrımcılık zirve yapmış :)

nette bulamadıysan yok demektir.ama bence iyi araştır.mutlaka olmalı

• bulduklarım yani olanlar bayanlara yönelik iste.anadolu yakasında bulamadım istediğim tipte.biraz daha araştırmam gerek çok arastirmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViRüS84 -- 8 Ağustos 2012; 3:16:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViRüS84

quote:

quote:

tek derken?

nette bulamadıysan yok demektir.ama bence iyi araştır.mutlaka olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.