Şimdi Ara

Apartman girisindeki internet baglantisi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar merhabalar.Evimize internet bağlattik.Turk telekom ekipleri gelip hizmeti saglamak icin apartmanin elektrik odasina gerekli iki adet kabloyu çekti.Biri mavi biri beyaz kablo olmak uzere ancak onlar bu iki kucuk kabloyu gerekli yere takmadilar.İnternet saglayicimiz vodafone.İnternetimizi nakil ettirdik kendi adresimize baska bir adresten.Once yeterli port yok dediler sonra port acildi turk telekom geldi kabloyu apartmana sağladı.Ancak bu islemin kalan kismini yani eve tasima kismini vodafone yapacak dediler ancak vodadone nakil işlemi oldugu icin bunu yapmiyor ve elektrikciden yardim alarak yapabilirisiniz dediler.Bir kaç sorum var şimdi.Apartmanin girisindeki yerde bu kablolari dibine kadar sokmak icin bir pano var forografta gordugunuz gibi kac numara bizim daireye geliyodu bunu nasil ablayabiliriz ve kabloyu cakma islemini biz yapabilirmiyiz? Lutfen yardim elektrikcide 100lira alip bizi kaziklar diye dusundugum icin buraya yazdim lutfen yard
    Apartman girisindeki internet baglantisi sorunuim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtnumaram10 -- 21 Kasım 2017; 17:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:27:5 >
  • https://i.hizliresim.com/V3R4pB.jpg

Buyur ustad foto bu deneyerek bulucaz ama cakma isleminde zarar verirmiyiz oraya bilmiyorum.Tesekkur ederim.Bizim daire numaramiz 8 acaba hangisi olavak.

• +++++++++guncel

• Gunceldir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.