Bildirim
APARTMAN KAMERA SİSTEMLERİ LCD'DE BOZUK MU GÖSTERİR
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bersekant
MERHABALAR
Apartmanımıza 7 kameralı güvenlik kamera sistemi kurdurduk. Görüntüyü dairelere verdik. Ancak görüntü çamur gibi.
Sistemi kuran firma LCD tvlerde böyle olur diyo..
Sizce doğruluk payı varmıdır. Tüplü tvler daha ii olurmuş
Sallamış öyle şey mi olur. -
güvenlik kamerası çözünürlüğü 640X480 dir büyük ihtimalle.. sende bu görüntüyü 107cm lcd de izledin mi heralde yani çamur gibi görüntü çıkar meydana.. sana lazım en az 720p çözünürlük -
sallamış size.
sorsaydınız neyde izleyelim diye; illa tüplü veya led ekranda mı izleyeceksiniz(plazma ekranı da unutmamak lazım)
-
4 inçlik lcd görüntüsünde net görüntü alırsın.ama örneğin 32 inçlik bir lcd de çamur gibi görüntü alman gayet normal -
analog da çamur olması normal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası yok.. Ben tüplü tv, 82 ekran HD LCD , küçük LCD, tüplü bilgisayar monitörü falan hepsiyle denedim..
Sadece 9 inçlik küçük LCDde kalite bozuldu, o da çamur gibi falan değil..
Kendi sistemimden SS atıyorum.. Görüntünüz bundan kötüyse kameralarınız veya cihazınız kötü olabilir..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X