Şimdi Ara

apartman yönetimi hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayırlı ramazanlar beyler, bir şey danışmak istiyorum, öncelikle hepinize teşekkürler.Öğrenciyim, evimi değiştirdim şimdiki oturduğum evin cephesi kuzey cephe, eski evimde digitürk abonesi oldum 2 yıllık,1 yıl kullandım taşındığım içinde digitürkü de yeni evime taşımak istedim,Buraya kadar herşey normal, ama ev kuzey cephe olduğu için digitürk çekmiyor,antenin çatıya takılması lazım yönetimde önceden kimseye izin vermedik size de izin veremeyiz diyor.yeni abonelik alacak olsam anlarım ama ben eski aboneyim iptal etmeye kalksam cezası var yönetim bunu karşılayacak mı sanki?diyeceğim oki bu yönetimin aldığı karara uymak zorundamıyım herhangi bi yere şikayet etme hakkım var mı, yok dediler diye tamam abi demek zorundamıyım?

• Çatıya anten takılırken basılan kiremetlerin kırılması ve oynaması sonucu çatı hasar görüp çatı en ufak yağmurda su akıtmaya en üst katında da tavanlarının kabarmasına neden oluyor.Eğer kiremet değilde düzse bi şey diyemiycem tabi.Fakat kimse koymadıysa size de koydurmazlar büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözleşmemiz yok ev sahibi mağdur olmayın takdırın diyor,çatıda normalde 4 tane anten var, 2 tane digitürk anteni takılsa 54 dairede yararlanabilecek,bende sadece ben taktırmayım 2 tane takılsın herkes yararlansın diyorum, miraz masraflı o , o zaman ben takayım bi tane diyorum ona da yok, yani bi hakkım varsa sonuna kadar kullanayım diyorum şikayet filan edebilme şansım varsa edecem, biraz da inada bindi sanki ülke yönetiyor millet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.