Onlar anca zenginlere götürsünler, başka işleri yok |
Apartmana fiber getirmek (2. sayfa)
-
-
bölge ile alakası yok turktelekomun fiber getirmediği ilçeye ankarada süperonline full ilçeye fiber döşedi. Hepsi apartman site bile değil
-
bağdat caddesi ve çevresi tamamen zengin yeri, tamamen zenginlere çalışıyorlar anlayın bunu. Koskoca Fatih ilçesinde 1 tane bile Superonline Fiberi yok.
-
Bugün apartmana bağlantıyı yapmaya başlamışlar. Yani yaklaşık 15 gün içinde binalara ulaşmış oldular. Dairelerde sanırım bir aya kadar abonelik işlemlerine başlayabilir.
-
Sokağı kazan kablo döşeyen işçi birinci ağız değil. Onun binaya altyapı çekimi ile ilgili bilgisi ve işi tanımı yok.
Onların işi sadece asfaltı kazıp kabloyu koyup kapatmak.
-
Merhaba, il ilçe neresi? Superonline son dönemde İstanbul da girmediği sokak kalmadı diyebilirim birçok ilçe bazında.
-
Ankara-Sincan. Sincan'da da her yere girmişler, çalışıyolar şuan.
-
Allah rahmet eylesin hocam, hazır kazı yapıyorlarken "interneti" oraya gömünüz.
Bir mahallenin başına gelebilecek en kötü şey süperonline'ın altyapı yapmasıdır. Diğer ISS'ler fiber getirmeyecektir yüksek ihtimalle. Bu firmanın tekelinde kalacaksınız gibi görünüyor.
-
-
Keşke bize de TT Fiber falan gelse. Hala adreste VDSL gözüküyor. Mundar olduk Süperonline elinde.
-
Çok iyi hocam, sizlere de alternatif doğmuş.
-
sincanın neresinde çalışma var şuan hocam en son büyük bir kısmını bitirmişlerdi bir tek fatih kalmıştı.
-
Hocam Keçiören de bu durumda sokağımıza 1 ay kadar oldu alt yapıyı getirdiler bina önüne küçük kutu koydular 1 hafta sonra kadarda süperonline görevlisi binaya geldi ve yönetim defterine süperonline ye ait kaşeyi basarak onay alınmak istedi komşularla yapılsın dedik ve 2 3 gün önce sokakta farklı binalara kaldırımdaki küçük kutulardan alt yapı çekiyorlardı.
biraz zaman alacağa benziyor. 3 5 ayı bulacak gibi Keçiören de 5 senedir fiber için mücadele ediyordum vdsl ye kavuşunca bıraktım mücadeleyi... şimdide kapıya kadar fiber geldi ..
sabırlı olursanız hizmet gelecektir.. yönetimin onay vermesi yeterli...
Başka ülke de yaşayamam
-
siyah ince kablo dışarıdan mı geliyor ?
dairelere abonelik başvurusu yapıldığında fiberleri çekiyorlar diyorlardı.
-
bölgesel olarak altyapı çekildiği zaman apartman yöneticilerinden izin alınıyor. apartmana çekiliyor eğer abone olan olursa daireye çekiliyor.
-
Ortalama 25 ile 45 gün arası sürüyor. Çalışmanın hızına bağlı olarak daha kısa sürede yapılan yerlerde var. Benim bulunduğum 2 bloklu siteye kazı yapılmadan aktif olana kadar geçen süre 23 gün oldu.
-
Fatih halk eğitim civarında çalışıyorlar
-
Tek bir siyah kablo geliyor binadan içeri. Eğer başvuru yaparsan binadan evine kadar kablo çekiyorlar. Bizdeki bölgesel muhtemelen zaten TT fiber var memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsamet533 -- 11 Haziran 2022; 14:17:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fatihte ana hat işleri bitti. Şimdi binalara girmek için bahçeleri kazmaya başladılar bizden de izin istediler. Yönetici yaşlı olduğu için anlamamış ben arayıp izni verdim ücret, imza vb. bir şey istemediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X