Şimdi Ara

Apartmana uygun köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuklar çok istiyor sanırım seneye aramıza bir yavru köpek katılacak. Tabi işin araştırma kısmı babaya kaldı. Tüm türlere bakıyorum. Apartmana hayatı ve bizim kritelerimize en uygun köpek ırkını bulmaya çalışıyorum. Elizabeth Beagle ve Pug uygun gibi ama şimdiye kadar hiç köpek bakmadığımız için çok sorularımız var. Hepsine yanıt bulmadan da istemiyorum. Kedinin bakımı daha kolay gezdirmeniz gerekmiyor ama tüy dökme konusunda biraz hassasız. Çok tüy döken bir köpek de olmaz o yüzden.
    Yavru köpeğe tuvalet eğitimi nasıl verilir vs onu araştırmaktan başladım ama ırk konusunda bir karar verip sadece o türe ait bilgilere ulaşmam lazım.
    İnternette çelişkili bilgiler var kimisi pug çok tüy dökmez demiş kimisi döker demiş. Şöyle hayvan kokusu az olan az tüy döken sevimli sadık nispeten iyi ve çabuk eğitilebilir. (tuvalet eğitimini hızlı yapabilmemiz çok önemli. Çocuklarla arası iyi olmalı. Ben çalışıyorum çocuklar okula gidiyor, ilgilenmek işi çoğunlukla eşime kalacak. Günde 1 kez dışarıya çıkarılabilir olmalı büyük tür istemiyoruz. Ne tavsiye edersiniz.
    Sokak köpeği olmaz sevemeyiz ona da yazık olur. Bunun bir daha geri dönüşü olmadığı sahiplenilen köpeğin terk edilmemesi gerektiğinin farkındayız.

• İsteklerinize en yakın görünenler;beagle,basenji,pug.Ancak ,hiçbiri isteğinize tam uygun olmayacak.İllaki,bazı konularda ödün vermeniz ve fedakarlıkta bulunmanız gerekecek.Zaten araştırdıkça siz de durumu göreceksiniz.Kolay gelsin.
  • aprmo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Cavalier king charles üzerine yoğunlaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Teşekkürler. Cavalier king charles üzerine yoğunlaşıyorum.

Hocam ne aldınız acaba merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • French bulldog apartman için çok uygundur tavsiye ederim
  • Kıl önemli ise, koku konusunda hassas ve nispeten kolay eğitilebilir bir köpek arıyorsanız bence yorkshire terrier size en uygun köpek olabilir. Köpeği resimlerden seçmeyin beagle bir av köpeğidir ve tarif ettiklerinizin tam zıttı bir köpektir.
  • sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    Köpekten vazgeçtik, kedi aldık. Şu an 4 aylık bir yavru kedimiz var çok sevimli ve bakımı çok kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam benim konum ama ben köpek istiyorum hala karar veremedim :( pug en uygunu gibi ama onuda bulamadım bi türlü adamlar dısarıda 1500 tl ye satıyor satılık köpek almak istemiyorum :/
  • apartmana en uygun, kokusuz, tüy dökmeyen köpek, yani benim köpeğim zeus ( minyatür pincher )  Apartmana uygun köpek

en büyük karakteristik özelliği size karşı baskın olmaya çalışmasıdır. yuları eline vermezseniz sizin en büyük arkadaşınız olacaktır.
    yalnız ilk defa köpek alacak olan insanlara tavsiye etmem. eğitimi çok kolaydır, çok zekidir, kedi gibi kendini temizler :)
    kısacası 45 günlükken aldım, şuan 9 aylık. protesto amaçlı bile eve tuvaletini yapmaz. gider kapının önünde onu çıkarmamızı bekler.
    kısa tüylüdür, arada mevsimsel ve tüy değişimlerinde tüy döker, ancak insanların kılı bile daha çok dökülüyor, emin olabilirsiniz.
    sıfır kokar, mis gibidir benim oğlum. köpek sevmeyen insanlara bile kendini sevdirir.
    kısacası boyutu, kokusuz oluşu, tüy dökmeyişi, çok az mama yemesi ki ( bu sayede piyasadaki en kaliteli mamayı alırsın )
    apartmana en uygun köpektir bence :)

• Apartman Köpeği minyatür pincher dır. 5 yaşında kızımız var 1 gün sorun çıkartmadı. kendim 10 kat daha tüy döküyorum XD , tuvaletini evin içine yapmaz , hatta çıkartmayı unutursanız yada çok sıkışır ise gelir size derdini anlatır patisi ile. Çocuklar ile çok iyi anlaşır ( dikkat kendi çocuklarınız ile ) Başka küçük çocuklar ile sorun yaşayabilir saldırmaz ama korkutup kaçırmayı çok sever , dikkatli olmak gerekebilir. kendinden 10 kat büyük köpeklere kafa tutar. Ayrıca benim köpeğim sadece 3 kilo mama masrafı çok az oluyor.

Arkadaş Kedi almış ama buraya ben yinede bilgilendirme yapmak istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.