Şimdi Ara

Apartmanda Köpek Beslemek (Jack Russell Terrier ve Black Labrador)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben jack russell terrier veya simsiyah bi labrador almak istiyorum.
    öncelik

jack russell

black labrador

malesef apartmanda yaşıyoruz.
    ama sürekli ilgilenecegime eminim.

Sizce bahsettigim cins köpekler evde beslenir mi ?

Arkadaşlar petshoplar acayip uçuk fiyatlardan satıyor.

Ankara'da ücretsiz veya bir miktar para vererek.
    Jack Russell Terrier veya Black Labrador Cinsi bir köpek nerede bulurum ???
    Kendi besleyenler veya Barınaklar vs.vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IF -- 14 Temmuz 2008; 3:17:40 >

• Valla bende jack Russel cinsi'nin hastasıyım :) , biraz araştırmalarıma göre, bahsettiğim cins hiper aktif bir köpek, devamlı ilgi bekler, oyun oynamak ister, ama bir o kadar da uysal ve zekidir. Apartmanda yaşıyorsun bakılır, çok havlamaz, başka köpekler ayak sesini duyduğu an havlar, bu tür kolay kolay havlamaz.
  • Arkadaşlar petshoplar acayip uçuk fiyatlardan satıyor.

Ankara'da ücretsiz veya bir miktar para vererek.
    Jack Russell Terrier Cinsi bir köpek nerede bulurum ???
  • Resimleri eklendi
  • bakarsın arkadaşım sorun olmaz. hele ev kira değilse kimse gık diyemez valla. biz 8 yıldır besliyoruz binada köpek. golden retriever bizdeki. ne ses yapıyor ne saldırıyor. zaten gelcek biri kızımı binadan attırmaya kalkçak direk cinayet sebebi valla
  • arkadaşlar öncelikle petshoplardan asla köpek almanızı tavsie etmem. bunun yetiştiricileri var. çiftlikler fln.... oralardan almak lazm. hatta mümkünse yavruyu almadan önce ortamında gözlemlemek ve ona göre seçmek lazm. istanbulda davuthan inanır die biri var sahibinden.com dada var. bu kişiyle irtibata geçebilirsiniz. diğer bi konuysa ücretsiz veya az miktarda paraya köpek almak demek, büyümüş, hatta daha önceden sahibi olmuş ve terkedilmiş bi köpeği almak demektir. bööle bi hayvan istediğinizden emin misiniz? bu tür hayvanların rahatsızlıkları olabilir, gördüğü muamele yüzünden hırçınlaşıp saldırganlaşabilir, dahada önemlisi köpekleri iyi eğitebilmek için önemli olan köpeğin ilk 2 ayı geçmiş olacaktır... yani eğitimi çok güçtür(ilk 2 aylıa göre)...
    gnede bu tür köpeklerin yuvaya ihtiyaçları wardır, eğer bu tür bi köpeğe bakabilceinizi düşünüosanız alabilirsiniz. ama 2 gün sonra kararlarınızı deiştirip bu köpeği terk etmemelisiniz. sonuç olarak bi canlının hayatı hakkında kararlar veriosunuz...

• Apartmanda bakılır ama Huysuz komsuların yoksa tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ara Macaw papağanı beslemek?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @spinalsurgeon

istanbulda değil ankarada yaşıyorum, burada nerelerde bulabilirim.
    fazla bilmediğim bir konu ücretleri, bakım yerleri vs.

istediğim köpekleri nerelerden ne gibi ücretle sahip olabilirim.

elbette son dediklerine katılıyorum.
  • ne yalan sööliim şu piyasada başkada arkasında durabilceim bu kadar sağlam bi adam yoktur. ama isterseniz bi görüşün çünkü istenen ile gönderilio köpek. senelerdir bu adamı takip ediom sattıı köpekleri fln süpper hayvanlar. aslında bnde bu yaz alcaktım köpek (ya dogo argentino yada napolitan mastif) ama seneye öss var çalışcaz zmn kalmaz die seneye erteledim. ama daha önce ölünceye kadar boxer cinsi köpek besledim. ama işte büyük boyulu köpeklerinde ömürleri fazla olmuo...
  • bi öneri daha havhav.com die bi site var. ordada bi sor aynı soruyu. belki onlar daha iyi bilir ankarada nere var. son olarak zoo-land.com da senelerdir hayvan satışı yapar iyi bi yere benzio ama davuthanı tek geçerim...
  • Teşekkürler..
  • Bütün ırklar evde beslenebilir.Ama apartmanda beslenebilir mi bilmiyorum.

Labrador apartmanda beslenebilir.Yanlız bekçilik içgüdüleri zaman zaman havlamasına neden olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.