Bu sorguyu hangi programramla nasıl kullanabilirim hiç bir bilgim yok. Rest api programını indirdim android için orda kendimce ornekteki gibi doldurdum anca surekli hata alıyorum. özellikle timestamp kısmına ne yazmam lazım ? birde hangi ben rasgele bir rest api adlı programla denedim ancak bunun yerine baska program mı kullanılması gerekiyor acaba ? dedigim gibi hiçbir bilgim yok bu konularda yardımcı olan olursa cok sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 20 Şubat 2022; 1:8:15 > |
Api hakkinda yardım nasıl kullanılır
-
-
Web tarayiciya yapistirabilirsin bu adresi: https://dsfut.net/api/22/ps/123/1579520729/7baf53f236abf92ee4d16f4ded5acb7c
GET disinda farkli metodlar kullanabilmek icin Curl veya Postman kullanabilirsin. Timestamp icin surdaki sayiyi kullanman gerekiyor gibi:
Id neyin id si bilmiyorum. Secret_key muhtemelen hesabin varsa bu adreste, erisebilecegin bir sey. Bunlarin ucunu birlestirip MD5 ile hashlemen gerekiyor.
-
Hocam sacma bir soru olacak ama bu timestamp degisiyor surekli o saniyede yaptirdigimiz sorgu disindakiler gecersizmi kalir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Timestamp in ne için kullanıldığı belirtilmemiş. Bu yüzden yorum yapamıyorum.
Hashh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 18 Temmuz 2022; 21:28:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, kolay gelsin.
Hocam merhabalar. Size bir sorum olacaktı. Ben bunu choreme içeriğinden yapmaya çalışıyorum ama beceremedim. Siz bunu bir program ile mi çalıştırdınız ? Yoksa choreme içeriğinden mi ?
-
Postman kullanin hocam istek atarken token vs gerekli olursa isiniz daha kolay olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun bir deneme yapmaya çalışacağım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X