Şimdi Ara

apk acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazıma apk oyun kuracam ama de kartın tok olmadan yaşamımızın acil yardım biraz acemiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadim
  • yazdıklarını anlamak gerçekten zor sanırım ilk defa dokunmatik ekranlı telefon kullanıyorsun bende de ilk başlarda böyle olmuştu saçmalıyordum resmen sana ilk tavsiyem alışana kadar kelime önerilerini açman olacak ikinci olarak "ama de kartın tok olmadan yaşamımızın" derken "ama bende hafıza kartı yok (o) olmadan yapamazmışız(kuramazmışız)" mı demek istedin?

Birde cihaz nasıl memnunmusun kardeşime almayı düşünüyoruz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

yazdıklarını anlamak gerçekten zor sanırım ilk defa dokunmatik ekranlı telefon kullanıyorsun bende de ilk başlarda böyle olmuştu saçmalıyordum resmen sana ilk tavsiyem alışana kadar kelime önerilerini açman olacak ikinci olarak "ama de kartın tok olmadan yaşamımızın" derken "ama bende hafıza kartı yok (o) olmadan yapamazmışız(kuramazmışız)" mı demek istedin?

Birde cihaz nasıl memnunmusun kardeşime almayı düşünüyoruz da

sorunu çözdüm cihaz derken xperia m var memnun derken onu sölüyosan cihazı vatandan 700 tl ye aldım gerçekten kaliteli şimd 750 olması lazım ama hakediyo s3 miniyi performansda zorlar dead tirgger shadowgun rahat kaldırır ama hafıza büyük sorun bnim için 1.50 felan kalıyo onada düzgün oyun kuraıyosan ama ben gta nova dark knight oynamam dersen hiç bir sıkıntısı yok hafızası dışında bu fiyata alınabilcek en iyi f/p lumia 520 yi saymassak D bide discovery felan derlerse düşünme bile derim bnim diceklerim bunlar inş yardımcı olmuşumdur inanılmaz kafayı bozmuştum ama iyiki beklemişim iyi bir f/p cihazı aldım tavsiye ederim :D

• cevap için teşekkürler dostum yok ben kendim için değil kardeşime almayı düşünüyoruz bu telefonu o oyun falan oynamaz onun kriterleri sadece internette takılma donma olmadan dolaşabilmek ve kaliteli olmasa da iyi resim cekebilmek istiyor şarjı nasıl gidiyor peki telefonun ve bu forumda hala xperia m ile ilgili bir konu yok senin bu telefonla ilgili yorumları haberleri falan takip ettiğin başka bir site var mı dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 14 Ekim 2013; 18:10:16 >
  • quote:

cevap için teşekkürler dostum yok ben kendim için değil kardeşime almayı düşünüyoruz bu telefonu o oyun falan oynamaz onun kriterleri sadece internette takılma donma olmadan dolaşabilmek ve kaliteli olmasa da iyi resim cekebilmek istiyor şarjı nasıl gidiyor peki telefonun ve bu forumda hala xperia m ile ilgili bir konu yok senin bu telefonla ilgili yorumları haberleri falan takip ettiğin başka bir site var mı dostum

Kardeş yorum yok incelemeler var sdn incelemesini yaptı bakabilrsin batarya stamina mod açık oyun oynamaz net felan yaparsam bir gün çok rahat çıkar kardeşini cihaz tatmin eder net hızı gayet ii normal az kullanırsak 1.5 gün rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: suazo12

quote:

cevap için teşekkürler dostum yok ben kendim için değil kardeşime almayı düşünüyoruz bu telefonu o oyun falan oynamaz onun kriterleri sadece internette takılma donma olmadan dolaşabilmek ve kaliteli olmasa da iyi resim cekebilmek istiyor şarjı nasıl gidiyor peki telefonun ve bu forumda hala xperia m ile ilgili bir konu yok senin bu telefonla ilgili yorumları haberleri falan takip ettiğin başka bir site var mı dostum

Kardeş yorum yok incelemeler var sdn incelemesini yaptı bakabilrsin batarya stamina mod açık oyun oynamaz net felan yaparsam bir gün çok rahat çıkar kardeşini cihaz tatmin eder net hızı gayet ii normal az kullanırsak 1.5 gün rahat

eyvallah kardeşim sağolasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suazo12

quote:

eyvallah kardeşim sağolasın

Öd bişe olursa her zaman yardımcı olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.