Şimdi Ara

Aplus Seenium kasa İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasa fena değil amai fiyat ve fonksiyonellik olarak bu kasa bence daha verimli gibi.
  • İnceleme için teşekkürler.
  • İnceleme için teşekkürler. Ürün ne kadar çok Cm kasalara benziyor.
  • Kasa içine çok toz çekeceğe benziyor. Bol fan takılması güzel ama her zaman iyi değildir :)
    Ayrıca aşırı sade. everest dandik kasalara benziyor.
  • Kasa sade ama bir o kadar da güzel. Özellikle fan yuvalarını çok beğendim.

Zamanında matkap kalemiyle çakmasını yapıcaz diye saatlerimi vermiştim eski kasamda.
    Yaz günü ferahtır o kasanın içi.

PSU yuvasının da altta olması güzel. Harddisk yuvalarını da beğendim, tam hayalimdeki kasa-içi.
    Ama dış estetği biraz zayıf. O da olsun o kadar, uçak almıyoruz, kasa alıyoruz.

Eline sağlık babayiğit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 18 Haziran 2009; 2:11:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Kasa sade ama bir o kadar da güzel. Özellikle fan yuvalarını çok beğendim.

Zamanında matkap kalemiyle çakmasını yapıcaz diye saatlerimi vermiştim eski kasamda.
    Yaz günü ferahtır o kasanın içi.

PSU yuvasının da altta olması güzel. Harddisk yuvalarını da beğendim, tam hayalimdeki kasa-içi.
    Ama dış estetği biraz zayıf. O da olsun o kadar, uçak almıyoruz, kasa alıyoruz.

Eline sağlık babayiğit.

Burada yanlışınız var. Eğer tipini sevmeden bir kasa alırsanız pişman olursunuz.
    Çünkü o kasa uzun yıllar boyunca gözünüzün önünde olacak.
    Bu kasayı sevenler olacaktır mutlaka. Sadeliği sevenlerin hoşuna gidecektir.
    Ama

• Tip konusunda haklısınız , zaten bende Nzxt Guardian var, robot çakması gibi bişey, almıştım 2-3 yıl önce.

Kasada tip biraz olmalı ama çok abartmamak gerek bence. Saçma sapan şekiller yerine bu tip sade kasaları tercih ederim.
    O yönden dedim zaten, sade olduğu kadar kullanışlı bir kasa. Olması gerektiği gibi.
  • sağol eksende bu kasada indirim var almayı düşünyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.