Şimdi Ara

#Apollo #SouLStaff 116 Lv Wiz-Cleric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    * Build bilgisi : 0:3 Int
    * Fiyat: Teklifler Değerlendirilecektir.
    * Ödeme Şekli : Nakit
    * Ortağım ve ben bu sene üniversiteye hazırlanacağımız için oyunu bırakıyoruz. Bu Yüzden Lütfen Takas Önermeyin Charda Ölü Devil , 2 Dress , 12 Günlük Pre Plus , 295 Günlük Pet Ekstradan Bir Peti Daha Vardır. İstanbul içi elden veya havale ile satılıktır. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.
    * İletişim: burakonder@windowslive.com veya sro_ts@hotmail.com

Charla ilgili resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Bu]RocK -- 27 Eylül 2011; 6:26:27 >

• Up
  • Up
  • Kardeş charına talıbım sen ne kadar ıstıyosun
  • Teklif Verin Aklımda Bir Fiyat Yok. Shoulder Rare Olmuştur ve Char 116 Lv Olmuştur.. Up
  • 700 lıra verırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackheayn

700 lıra verırım

bütün satılık wizlere 700 lira veriyor cocuk mudur nedir anlamadım ben.var bişe bu işte ama anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer12

quote:

700 lıra verırım

bütün satılık wizlere 700 lira veriyor cocuk mudur nedir anlamadım ben.var bişe bu işte ama anlamadım.

Param war verıyorum sanamı batti bilader ister 700 verırım ıster 1000 bın lıra verırım senı rahatsızmı edıyoo butun charlara teklıflermı sunuyorum bakdıysan hep saglam wizardların forumlarına verecegim fiyatları belırtdım hangı char benım ucun uygunsana onu alıcam gelmışsın laf kalabalıgı yapıyosun
  • quote:

quote:

quote:

700 lıra verırım

Param war verıyorum sanamı batti bilader ister 700 verırım ıster 1000 bın lıra verırım senı rahatsızmı edıyoo butun charlara teklıflermı sunuyorum bakdıysan hep saglam wizardların forumlarına verecegim fiyatları belırtdım hangı char benım ucun uygunsana onu alıcam gelmışsın laf kalabalıgı yapıyosun

sen şimdi legend +8 küsürlü staff charlarada aynı parayı veriyorsun bunada veriyorsun ve klasik fiyat adam 1000 lira istiyince 100 lira daha artırıyorsun rahat rahat adama kafede yaparız diyorsun adam arkadaşın evde yaparız diyince vazgeçmeler başgösteriyor ve güvenlik konusuna takılıyorsun.sen o fiyatı vercem diye konu açsan günde 10 tane teklif gelir.neden böle bişe yapmaya kalkıyorsun bunuda anlamadım?ayrıca burası özgür bi platform istenilen şeyler konuşulabilir bu seni ilgilendirmez ben burda anlamadığım kısmı söledim ya aydınlatırsın anlamadığım kısmı yada düzgün bi üslupla tartışırsın sen önce konuşmayı öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer12 -- 27 Eylül 2011; 18:40:31 >

• ayrıca o kadar teklif var farklı charlara ama daha satın alma yok.burda soru işaretlerini oluşturanda sen oluyorsun
  • quote:

ayrıca o kadar teklif var farklı charlara ama daha satın alma yok.burda soru işaretlerini oluşturanda sen oluyorsun

Bilader ben charın degeri ve itemlerine göre fiyat belirtiyorum bu arkadaşın charı 116 lwl ne kadar fiyat soyleyimki 500 lıra desem adam zaten kabul etmez belkı bu 700 lırayıda kabul etmıcek yine mesela greecedekı +11 nova staflı 111 lwl wize 400 lıra teflık ettim cunku charın degeri bu kadarr ares dekı full legendli wize gelırsen ben adama 750 lıra teklıf ettım arkadaş kabul etmedi charın fiyatını 1000 bınlıra olarak belırtı bende kabul ettım şuana kadar bi char icin 1200 lıralık para ayırdım hangi adam bana guvenılır gelırse onun charını alıcam sonucda para benım param dimi istedıgım foruma girip tekflıf bıraka bılırım dımı eger sende izin verirsen tabi DD
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.