Bildirim
Apotemi Ayt 5
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cembersel hareketten yorumlamaya calis. cisim en alttayken gerilme kuvveti de max. oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
I'de a açısıyla F elektriksel kuvvetiyle ağırlık dengede, alan ters cevrildiginden dolayı ters hareket olacaktır fakat kuvvet degismeyeceginden P'de uzağa gidecektir.
II'de BHH kuralından denge noktasında mgsina azalacagindan mgcosa artar bu yüzden T artar.
III'te alanın etki etmesi için -q olması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Abi 2. öncüle gelen yorumlar beni tatmin etmedi.Çözecek olan var mı ?
Çembersel hareketteki olaydan tamamen bağımsız değil mi bu olay?Burada bir kere merkezcil kuvvet ve ağırlıktan başka bir tane de Elektrik alan kuvveti var.
Formülle cevaplanmış ama formülü bilmiyorum ben lütfen birisi açıklayabilir mi?
BHH'den yorumlayacak olursak da ip gerilmesinin en az olduğu yer merkezdeki yer olmayacak mı?
Zaten mantıken aynı doğrultuda geçerken aşağıya doğru sadece MG kuvveti olacak.Onu dengeleyecek olan kuvvet de T olacak.Elektrik alan kuvveti burada harekete geçirici kuvvet ama ilerleyince Fe de etki edecek o halde mg'den daha büyük olacak?????????????????????????????????????
Lütfen yardım edin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X